Noul MG3 va fi echipat exclusiv cu EfficientGrip Performance de la Goodyear

Noul MG3 va fi echipat exclusiv cu EfficientGrip Performance de la Goodyear
  • Pneul folosit va fi EfficientGrip Performance 195/55R16 87V
  • MG3 are un motor de 1.5 litri ce produce 105 cp
  • Noul hatchback subcompact vrea sa rivalizeze cu Fiesta, Clio si 208
Distribuie pe Facebook

Abia ce s-au pus pe picioare dupa falimentul din trecut, ca britanicii de la Morris Garrage au deja ganduri mari. Se pare ca aleg pentru modelul lor de volum numit M3 anvelope performante. Asta dupa ce Goodyear a anuntat ca oficialii MG au ales Goodyear ca fiind singurul furnizor de anvelope pentru noul MG3 in Europa.

Cei de la Goodyear au motive de sarbatorire. De cum au inceput comenzile pentru cel mai nou produs britanic auto, cei de la MG au facut o alegere indrazneata. Sa foloseasca doar un singur tip de pneuri pentru acest model numit MG3.

Caracterisicile principale ale anvelopei, printre care se numara si rezistenta scazuta la rulare si o aderenta excelenta pe carosabil umed, sunt in linie cu caracteristicile noului MG3, care este catalogat drept o masina economica si prietenoasa cu mediul inconjurator, destinata conducatorilor amatori de curse distractive si la moda. Anvelopele Goodyear au fost testate alaturi de alte produse ale unor marci de top inainte de câstiga pozitia fruntasa si inainte ca Goodyear sa fie alesa furnizor de echipare original pentru MG.

Guy Jones, MG’s Sales & Marketing Director, afirma: “E minunat ca MG3-ul nostru ruleaza, in asamblare finala, aici la MG Birmingham, cu anvelope Gooodyear.”

Noua EfficientGrip Performance, disponibila in 56 de tipuri si dimensiuni, ofera unele dintre cele mai inalte grade ale eficientei potrivit noii etichete europene disponibile acum pe piata, in multe dimensiuni avand grad A la aderenta pe carosabil umed si B la rezistenta la rulare, conform noii scheme de etichetare UE in vigoare.1

Noul MG3

Noua anvelopa EfficientGrip Performance este utilata, deasemenea cu tehnologii de ultima ora. Printre acestea se numara si produsul de marca al Goodyear, tehnologia WearControl, care contribuie la caracterul echilibrat al acestei anvelope, oferind o aderenta pe carosabil umed si o rezistanta la rulare optime de-a lungul intregului ciclu de viata al anvelopei.

Rezistenta scazuta la rulare si, prin urmare consumul scazut de carburant, este coordonata de formula compusului anvelopei, ce reduce temperatura in partea de jos a peretelui lateral, scazand rezistenta dintre anvelopa si carosabil. Tehnologia avansata CoolCushion Layer garanteaza faptul ca temperatura este tnuta sub control si redusa de-a lungul suprafetei anvelopei, cescând succesul anvelopei in atingerea gradelor inalte ale etichetei. O configuratie optima a umarului lateral al anvelopei, precum si un sant foarte subtire de-a lungul umarului lateral, contribuie la scaderea zgomotului produs de anvelopa.

Distribuie pe Facebook
mai multe