Noul Mitsubishi Pajero Sport vine cu un exterior pe care nu ai cum sa-l ignori

Noul Mitsubishi Pajero Sport vine cu un exterior pe care nu ai cum sa-l ignori
  • Mitsubishi publica primele imagini ale noului Pajero Sport
  • SUV-ul japoneze iese in evidenta printr-un design... aparte
  • Vanzarile vor lua startul chiar in cursul acestei toamne
Distribuie pe Facebook

"Extrem de agresiv", "mult prea impunator", ba chiar "nu imi place deloc". Exista numeroase moduri in care poti descrie noul Pajero Sport, insa important pentru Mitsubishi este ca SUV-ul sau nu va fi trecut nicicand cu vederea.

Dupa ani intregi de asteptare, a venit momentul ca Mitsubishi Pajero Sport sa reintinereasca in mainile creatorului sau. Proaspat dezvaluit in peste 95 de fotografii oficiale, noul model atrage atentia celor din jur in special prin liniile si formele ce compun design-ul caroseriei.

Grila supradimensionata si incastrata de cromul ce se prelungeste inclusiv la nivelul farurilor este cea care defineste partea frontala a SUV-ul japonez, pe cand aripile musculoase ii confera un aspect proeminent profilului lateral. Si cu toate acestea, principala atractie o reprezinta de departe partea posterioara, acolo unde configuratia stopurilor a reusit sa captiveze pe deplin. Prin ciudatenia ei, bineinteles.

Mitsubishi Pajero SportMitsubishi Pajero Sport

Mitsubishi Pajero Sport

Incetam insa cu rautatile gratuite si ne indreptam privirea critica spre interior, departament inspirat intr-o mare masura de Mitsubishi-ul L200. Si in cadrul caruia noul Pajero Sport puncteaza prin ampatamentul de 2.800 milimetri, in care pot lua loc, confortabil, pana la sapte pasageri.

Despre gama de motorizari a SUV-ului japonez nu avem inca nici un fel de informatie oficiala, cu exceptia faptului ca viitorii clienti vor putea opta si pentru un propulsor turbodiesel de 2.4 litri, livrat la pachet alaturi o transmisie automata cu opt rapoarte - ce promite o reducere a consumului de carburant cu pana la 17 procente, respectiv emisii de dioxid de carbon mai mici de 200 de grame per kilometru.

Referitor la tehnologiile care se vor preocupa cu siguranta, respectiv confortul ocupantilor, in cazul noului Mitsubishi Pajero Sport avem un total de sapte airbag-uri, climatizare automata, frana de parcare electrica, dar si sisteme de ultima ora, precum cel de avertizare unghi mort.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat: SUV-ul japonez va fi disponibil la vanzare incepand cu toamna anului 2015, initial in Thailanda. Ulterior, oferta va lua cu asalt si pietele auto din Australia, Orientul Mijlociu, Africa, America Latina si Rusia, urmand a se ajunge intr-un final la 90 de tari. pentru desfacere.

Mitsubishi Pajero Sport

Mitsubishi Pajero Sport

Mitsubishi Pajero Sport

Mitsubishi Pajero Sport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze Mitsubishi Pajero Sport
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 August 2015