Noul Opel Cascada, disponibil acum si intr-o versiune de 200 CP

Noul Opel Cascada, disponibil acum si intr-o versiune de 200 CP
  • Opel anunta noul Cascada Turbo
  • Sub capota se ascunde un 1.6 de 200 CP
  • Pretul porneste de la 24.490 euro
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua decapotabila a constructorului auto din Russelsheim poate fi acum achizitionata si intr-o versiune 1.6 turbo de 200 cai putere, capabila sa accelereze pana la 235 de kilometri pe ora.

Dezvaluit in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara acestui an, modelul Opel Cascada este disponibil acum intr-o versiune de top. O versiune care se poate lauda cu prezenta sub capota a unui propulsor turbo pe benzina, cu capacitate cilindrica de 1.6 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 200 cai putere si pana la 300 Newton-Metri.

Opel Cascada Turbo

Din pacate, timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h nu a fost anuntat pentru moment, constructorului din Russelsheim multumindu-se sa afirme in schimba ca ecuatia 80 - 120 km/h este rezolvata dupa doar 9.2 secunde, in timp ce viteza maxima se invarte in jurul valorii de 235 de kilometri pe ora. De asemenea, tot pe lista cu specificatii tehnice mai putem trece si un consum mediu de carburant de 6.7 litri la 100 de kilometri.

In afara noi motorizari, clientii modelului Opel Cascada vor mai putea opta si pentru doua noi culori, precum Emerald Green sau Magnetic Silver, in timp ce acoperisul retractabil realizat din material textil va putea fi livrat acum si in nuanta Khaki Grey. In plus, printre imbunatatirile suferite de cea mai noua decapotabila a constructorului auto din Russelsheim se mai numara si ultima generatie a sistemului de infotainment IntelliLink, care include un monitor de sapte inci, comenzi vocale, plus sistem de navigatie.

Opel Cascada Turbo

Revenind insa la versiunea Opel Cascada accesorizata cu motorizarea de 1.6 litri si 200 cai putere, mai trebuie precizat si ca aceasta poate fi achizitionata in schimbul unei sume minime de 24.490 euro - pret caracteristic cel putin pietei auto din Germania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2013