Noul Sandero RS are 145 CP si NU se vinde in Romania

Noul Sandero RS are 145 CP si NU se vinde in Romania
  • Renault a publicat primele fotografii si informatii oficiale ale noului Sandero RS
  • Mult anticipatul hot-hatch de clasa sub-compacta ofera un motor de 2.0 litri si 145 CP
  • Vanzarile vor lua startul in 2016 si se vor limita la piata auto din America Latina
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa infinite filme si fotografii spion, noul Renault Sandero RS ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in primele materiale oficiale.

Lansat in premiera mondiala cu ocazia salonului auto ce se desfasoara la Buenos Aires in perioada 18 - 28 iunie, mult anticipatul hot-hatch de clasa sub-compacta impresioneaza in special prin propulsorul aspirat de doi litri si 145 de cai putere regasit in compartimentul motor.

Nu putem trece totusi cu vederea nici transmisia manuala cu sase rapoarte, suspensia mai joasa sau sistemul de franare cu discuri pentru toate cele patru roti, lista cu ingrediente magice continuand cu directia si programul electronic de stabilitate revizuite pentru un plus de sportivitate.

Renault Sandero RSRenault Sandero RS

Rezultatul? Din motive care inca ne scapa, detaliile cu privire la performantele de care este capabil noul Renault Sandero RS lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in cazul de fata in opt secunde si un pic.

Nici despre valoarea din dreptul vitezei maxime nu avem nici un fel de informatii, drept pentru care ne indreptam intreaga atentie catre departamentul vizual si anuntam ca mult anticipatul hot-hatch de clasa sub-compacta se remarca aici prin numeroase elemente agresiv-stilizate.

Intr-o alta ordine de idei, pachetul exterior se compune din prize frontale supradimensionate, praguri laterale proeminente, eleron pentru plafon si difuzor posterior cu evacuare dubla, acestora alaturandu-li-se inclusiv un set de jante cu design in cinci spite, cel mai probabil pe 17 inch.

La interior, propunerea noului Renault Sandero RS se prezinta in felul urmator: ceasuri de bord restilizate, vitezometru gradat pana la 220 km/h, volan sport multifunctional, scaune cu suport lateral marit, plus tapiterie accesorizata cu dungi bi-colore si cusaturi contrastante de culoare rosie.

Dupa cum am tot precizat de-a lungul timpului, mult anticipatul hot-hatch nu se va vinde si in Romania, modelul fiind "proiectat si construit in America Latina pentru latino-americani" ca sa il citam pe Olivier Murguet, directorul comercial al regiunii anterior mentionate.

Asadar, daca mai conteaza, noul Sandero RS va ajunge in showroom-urile Renault (din Argentina) odata cu anul 2016.

Renault Sandero RS

Renault Sandero RS

Renault Sandero RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Renault Sandero RS
mai multe