Noul Volkswagen Crafter ridica stacheta destul de sus in segmentul vehiculelor comerciale

Noul Volkswagen Crafter ridica stacheta destul de sus in segmentul vehiculelor comerciale
  • Noul Volkswagen Crafter se muleaza perfect pe nevoile fiecarui client
  • Masina este propulsata de un motor de 2.0 litri TDI dezvoltat special pentru aceasta
  • Prin optiuni regasim pilot automat adaptiv, camera de marsarier sau sistem de directie electro-mecanic
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Volkswagen tocmai au lansat noul Crafter, model care promite foarte mult si in care acestia si-au pus toata cunoasterea.

Volkswagen-ul Crafter isi deserveste clientii inca din 2006, ca fiind cea mai mare duba care poate transporta de la 3 pana la 5 tone, fabricata de cei din Wolfsburg. Intr-un segment unde principalii competitori sunt Renault-ul Master, Ford-ul Transit sau Iveco-ul Daily, Crafter-ul s-a situat intotdeauna in varful lantului trofic.

Volkswagen Crafter

Cea mai noua generatie a acestui model a fost construita cu un singur obiectiv in gand: sa fie cea mai buna solutie de transport concentrata pe nevoile clientului. Pentru a se asigura ca acest obiectiv este indeplinit, constructorul de automobile a invitat la discutii diferite grupuri de clienti, precum curieri, lucratori in constructii si soferi care parcurg mii de kilometri pe saptamana.

Volkswagen CrafterVolkswagen Crafter

Noul propulsor de 2.0 litri TDI, este dezvoltat special pentru noul Crafter si este capabil de 102 de cai putere in varianta cea mai slaba, urmata de cea de 122, de 140, iar in cazul varfului de gama bi-turbo TDI, puterea creste la 177 de cai putere.

Masina poate fi comandata cu tractiune fata, spate sau cu tractiunea integrala 4MOTION, iar clientul poate opta pentru o transmisie manuala sau automata.

Volkswagen Crafter

Vehiculul comercial al celor de la Volkswagen se diferentiaza de concurentii sai si prin sistemele de asistenta pe care le ofera. Printre acestea amintim un sistem de directie electro-mecanic, ESP cu stabilizarea incarcaturii, pilot automat adaptiv, sistem de prevenire a coliziunii sau un sistem de compensare a curentului lateral.

Daca cele enumerate mai sus au fost sisteme active de siguranta, cele pasive includ airbag-uri frontale sau laterale pentru sofer si pasager, camera de marsarier, senzori de parcare si un sistem de atentionare pentru traficul din spate.

Volkswagen Crafter

Dupa cum spuneam la inceput, noul Crafter se muleaza exact pe nevoile clientilor, de aceea vine cu trei optiuni de caroserie, tocmai pentru a le da sansa acestora sa isi configureze viitorul Crafter dupa bunul lor plac.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Crafter
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Iulie 2016