Noul Volkswagen Passat GTE promite 218 CP si peste 1.000 km autonomie

Noul Volkswagen Passat GTE promite 218 CP si peste 1.000 km autonomie
  • Volkswagen anunta noul Passat GTE
  • Modelul hibrid ofera un total de 218 CP si 400 Nm
  • Consumul mediu nu depaseste 2 l / 100 km
Distribuie pe Facebook

Uita de versiunile diesel si consumul lor redus de carburant! In cazul in care visezi la maximul de eficienta, tot variantele hibrid reprezinta alegerea ideala, dupa cum ne demonstreaza de altfel si noul Passat GTE de la Volkswagen.

Urmand a debuta public la inceputul lunii viitoare, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, primul Volkswagen Passat dotat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid combina un propulsor 1.4 TSI de 156 CP cu un motor electric de 115 CP, intregul ansamblu oferind un total de 218 cai putere si 400 Newton-Metri.

Livrarea valorilor maxime catre rotile fata se realizeaza prin intermediul unei transmisii automate dotate cu sase rapoarte si dublu ambreiaj, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in mai putin de opt secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 220 kilometri pe ora.

Volkswagen Passat GTEVolkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE

Vestile cu adevarat interesante abia acum sosesc insa, noul Passat GTE avand nevoie de aproximativ doi litri de benzina pentru a parcurge clasica distanta de 100 km. Consumul de combustibil (fosil) poate cobori totusi pana la zero in cazul in care soferul selecteaza modul complet electric, disponibil pentru 50 km.

In urma unui calcul facut de inginerii Volkswagen, primul Passat dotat cu un sistem de propulsie plug-in hybrid ofera o autonomie totala de peste 1.000 de kilometri, un singur rezervor de 50 de litri impreuna cu bateria complet reincarcata asigurand carburantul necesar pentru o excursie Paris - Londra - Paris.

Pe plan estetic, lista cu ingrediente magice include o pereche de LED-uri aditionale aplicate spoilerului fata, in timp ce accentele de albastru intalnite la nivelul grilei frontale cromate, respectiv etrierelor din echiparea sistemului de franare pot fi admirate si la interior, sub forma de cusaturi si lumina ambientala.

Pentru cei direct interesati de un astfel de automobil, precizam ca noul Passat GTE poate fi achizitionat incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2015, atat intr-o versiune Sedan, cat si intr-o varianta Break.

Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE

Volkswagen Passat GTE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Volkswagen Passat GTE
mai multe