Noul Volvo XC90 imbraca uniforma R-Design pentru un plus de sex appeal

Noul Volvo XC90 imbraca uniforma R-Design pentru un plus de sex appeal
  • Volvo anunta noul XC90 R-Design
  • Modelul ofera numeroase detalii sportive
  • Vanzarile demareaza din octombrie
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu a pus la indoiala calitatile fizice ale noului XC90, insa cea de-a doua generatie a popularului SUV nu are de gand sa se multumeasca "doar" cu aspectul primit de la mama natura (a se citi Volvo). Iar cum un mic tuning este intotdeauna binevenit, acest lucru nu poate decat sa ne bucure - mai ales la vederea rezultatului final.

Dupa 12 ani de cariera pe piata SUV-urilor, primul Volvo XC90 si-a luat ramas bun de la industria auto, facandu-i loc unui nou model. Dezvaluita in premiera mondiala la sfarsitul lunii iulie, cea de-a doua generatie a popularului automobil suedez se bucura, cel putin la prima vedere, de mai toate caracteristicile necesare pentru a lupta de la egal la egal impotriva trio-ului german format din Audi Q7, BMW X5 si Mercedes ML, inclusiv de un aspect vizual remarcabil.

Volvo XC90 R-DesignVolvo XC90 R-Design

Volvo XC90 R-Design

Pentru cei care nu sunt insa de acord cu exteriorul usor conservator, noul Volvo XC90 va putea fi achizitionat incepand cu luna octombrie a acestui an si intr-o versiune R-Design, ce dispune de numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta. Iar aici tinem sa mentionam in special spoilerele fata si spate agresiv stilizate, carora li se alatura si un eleron proeminent pentru plafon, plus o pereche de jante cu dimensiuni de pana la 22 inch.

In ceea ce priveste meniul interior, scaunele fata cu suport lateral atent sculptate, cu suport lateral marit, vor atrage numaidecat atentia viitoriilor pasageri, cei mai atenti la detalii urmand a observa, de asemenea, si pedalierul din aluminiu, pragurile laterale iluminate, respectiv insertiile de piele aplicate atat volanului in trei spite, cat si schimbatorului de viteze.

Informatiile cu privire la gama de motorizari oferita lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi de mirare ca noul Volvo XC90 R-Design sa fie disponibil la vanzare impreuna cu aceleasi propulsoare precum versiunea standard. Cert este ca, dupa cum putem observa si din aceste fotografii oficiale, varianta T6 nu va lipsi din peisaj, sportivitatea vizuala fiind completata perfect de cei 320 de cai putere ai unitatii pe benzina dotate cu un compresor mecanic si o turbina.

Volvo XC90 R-Design

Volvo XC90 R-DesignVolvo XC90 R-Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Volvo XC90 R-Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Septembrie 2014