Noul VW Golf GTD Variant ofera 184 CP si 380 Nm pentru 31.975 euro

Noul VW Golf GTD Variant ofera 184 CP si 380 Nm pentru 31.975 euro
  • VW prezinta oficial noul Golf GTD Variant
  • Modelul german ofera un 2.0 TDI cu 184 CP si 380 Nm
  • Pretul de achizitie porneste de la 31.975 euro
Distribuie pe Facebook

Inceputul de an aduce o noua versiune de echipare in gama Volkswagen Golf, fanii legendarului model de clasa compacta putand opta acum inclusiv pentru un GTD Variant.

Debutand in premiera mondiala peste aproximativ o luna si jumatate, imediat dupa ce Salonul Auto de la Geneva 2015 isi va deschide larg portile, alternativa germanilor la proaspat lansatul Ford Focus ST TDCi Estate se concentreaza tot in jurul unei motorizari turbodiesel cu capacitate cilindrica de 2.0 litri.

Asemeni versiunii sale hatchback, noul Volkswagen Golf GTD Variant se poate lauda cu un total de 184 cai putere si 380 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in schimb in 7.9 secunde - un timp cu aproximativ 0.4 secunde mai lent comparativ cu performanta inregistrata de acelasi GTD hatch.

Daca vine vorba despre consumul de carburant, atunci ar trebui sa afli ca alternativa germanilor la proaspat lansatul Ford Focus ST TDCi Estate nu are nevoie decat de 4.4 litri de motorina pentru a parcurge clasica distanta 100 de kilometri. Sa te tot plimbi de-a lungul si de-a latul globului pamantesc la o asa valoare...

Lasand insa in urma departamentul tehnic si indreptandu-se atentia catre aspectul vizual, observam ca noul Volkswagen Golf GTD Variant se distinge de versiunea standard printr-o serie de elemente bine definite, spoilerele fata / spate agresiv si jantele supradimensionate fiind cele mai reprezentative detalii in acest sens.

Cei aflati in cautarea si mai multor caracteristici speciale nu vor rata nici grilele de tip fagure, prelungirile laterale sau evacuarea dubla, in timp ce meniul interior promite - si va trebui sa-l credem pe cuvant in lipsa fotografiilor oficiale, volan multifunctional, scaune sport, insertii de aluminiu si tapiterie cu model tartan.

Printre dotarile regasite in echiparea standard propusa de alternativa germanilor la proaspat lansatul Ford Focus ST TDCi Estate se numara inclusiv faruri bi-xenon, stopuri cu tenta fumurie, suspensie mai joasa cu aproximativ 15 milimetri, respectiv praguri iluminate, totul la un pret de pornire de 31.975 euro.

VW Golf GTD Variant - Primele Poze

VW Golf GTD Variant - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
mai multe