Noul WRX STI S207 e cel mai tare Subaru pe care TU NU il poti cumpara

Noul WRX STI S207 e cel mai tare Subaru pe care TU NU il poti cumpara
  • Subaru a publicat primele imagini si detalii oficiale ale noului WRX STI S207
  • Productia automobilului japonez va fi limitata la numai 400 de exemplare
  • Meniul include un 2.0 turbo de 328 CP, plus alte bunatati tehnice si estetice
Distribuie pe Facebook

Japonezii au de gand sa scoata pe linia de productie numai 400 de astfel de exemplare, toate pentru clientii sai de... acasa.

Chiar daca a mai ramas o singura zi pana la startul celei de-a 44-a editii a Salonului Auto de la Tokyo, japonezii de la Subaru au publicat inca de pe-acum primele informatii si fotografii oficialii ale noului lor WRX STI S207.

Produs intr-o editie limitata la numai 400 exemplare, modelul cu pricina impresioneaza in special prin performantele sale, benzinarul turbo de doi litri prezent la datorie fiind modificat pentru un total de 328 CP si 431 Nm.

In stilul caracteristic japonezilor, surprizele nu se opresc chiar aici, noul Subaru WRX STI S207 dispunand de numeroase imbunatatiri inclusiv la nivelul directiei, suspensiei, si, bineinteles, sistemului de franare.

Subaru WRX STI S207

Subaru WRX STI S207

Din punct de vedere estetic, modelul cu pricina ne intampina alaturi de o prelungire proeminenta destinata partii frontale, plus accente de rosu pentru spoilerele fata / spate sau jante din aliaj ce masoara 19 inch.

Asta la nivel de exterior. La nivel de interior, oferta noului Subaru WRX STI S207 se compune din urmatoarele detalii: volan sport cu parte inferioara plata, ceasuri de bord restilizate si scaune Recaro de tip scoica.

Pentru care vor insa mai mult de-atat, japonezii pun la dispozitia clientilor inclusiv un pachet NBR Challenge - vezi eleronul din fibra de carbon, disponibil pentru numai 200 din totalul celor 400 de exemplare.

Un alt element care garanteaza exclusivitatea modelului din Tara Soarelui Rasare il reprezinta optiunea "NBR Challenge Package Yellow Edition", oferita pentru doar 100 masini.... galbene, bineinteles.

Dupa cum precizam si anterior, noul Subaru WRX STI S207 va fi disponibil la vanzare exclusiv in Japonia. Drept urmare, nu stim cat de mult mai conteaza ca livrarile vor lua startul abia in martie 2016.

Subaru WRX STI S207

Subaru WRX STI S207

Subaru WRX STI S207

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (47) Poze Subaru WRX STI S207
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Octombrie 2015