Noutatile Chevrolet pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Noutatile Chevrolet pentru Salonul Auto de la Frankfurt
  • Chevrolet vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu numeroase noutati
  • Constructorul american va lansa o editie speciala a modelului Spark
  • Aveo, Cruze, Malibu, Orlando si Trax vor primi imbunatatiri minore
Distribuie pe Facebook

Chevrolet vine la Salonul Auto de la Frankfurt de luna viitoare cu o serie de modificari ce implica mai multe modele din gama, printre care Aveo, Cruze si Spark. Noutatile sunt legate atat de motorizari, cat si de aspecte de design si tehnologie.

Chevrolet Spark Bubble

In Europa, Chevrolet vine cu o editie speciala a lui Spark, numita Bubble. Exteriorul infatiseaza un spoiler mai agresiv, bule pictate pe lateral, jante de 15 inchi din aliaj vopsite in alb si praguri laterale noi.

Panoul de bord a fost restilizat, exista un nou radio cu conexiune Bluetooth, un CD player, conexiune USB, mufe aux-in, precum si comenzi pe volan.

Noutatile Chevrolet pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Chevrolet Aveo

Cea mai importanta modificare pe care a primit-o Chevrolet Aveo este camera pentru marsarier, oferita pentru versiunile echipate cu sistemul multimedia MyLink. Dispozitivul este conectat la ecranul touchscreen de 7 inchi. In plus, oglinzile exterioare vor beneficia de lumini de semnalizare tip LED, insa numai in versiunile de echipare superioara.

Chevrolet Cruze

La Frankfurt, Cruze va veni cu doua sisteme multimedia MyLink, ambele capabile sa se interconecteze cu smartphone-uri. Totodata, va exista si un sistem de navigatie, CD player, recunoastere vocala si posibilitatea de a transforma textul in cuvinte. Motorizarile pe benzina sunt in numar de patru, in timp ce propulsoarele diesel se imbogatesc cu inca un motor de 1.7 litri si 110 cai putere.

In versiunile de echipare superioara, Cruze va beneficia de sistemul Side Bind Zone Alert, care va alerta soferul in cazul in care un obiect se afla in unghiul lateral mort.

Noutatile Chevrolet pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Chevrolet Malibu

Sedanul de familie Malibu va primi motorul diesel de 2.0 litri si sistemul Start/Stop, care promite un consum mixt de numai 4.7 l/100 km. Versiunile superioare includ camera pentru marsarier si un semnal de oprire de urgenta, activ pe toate variantele.

Chevrolet Trax

Micul SUV Trax va fi echipat cu motorul de 1.4 litri pe benzina in versiunea cu tractiune fata. In varianta cu o cutie manuala in sase trepte, Trax atinge 100 de km/h in 9.5 secunde si are un consum mixt de 6 l/100 km impreuna cu sistemul Start/Stop.

Chevrolet Orlando

Noul MPV Orlando va avea acelasi sistem de avertizare in unghiul mort, dar va fi echipat si cu Advanced Parking Aid, care va ajuta soferul sa parcheze mai usor in spatiile inguste. La nivel estetic, Orlando va avea jante de 17 si 18 inchi, lumini LED in oglinzile exterioare, iar sub capota un motor turbo de 1.4 litri si o transmisie automata in 6 trepte.

Noutatile Chevrolet pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noutatile Chevrolet pentru Salonul Auto de la Frankfurt
mai multe