Nu te vei mai satura sa-l privesti. A castigat chiar si un premiu pentru design

Nu te vei mai satura sa-l privesti. A castigat chiar si un premiu pentru design
  • Opel a publicat o noua galerie foto a modelului Zafira
  • Monovolumul german se lauda cu un design premiat
  • Clientii vor avea la dispozitie motorizari variate
Distribuie pe Facebook

Noul Opel Zafira, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, stie cum sa se faca remarcat. Pana la urma urmei, nu degeaba a castigat premiul pentru "Cel mai bun design nou al anului 2016" la categoria MPV.

Anuntat cu surle si trambite la inceputul lunii iunie, noul Opel Zafira a reusit ceea ce parea de domeniul imposibilului: sa resusciteze interesul publicului pentru consumul de monovolume.

Secretul izbandei automobilului german consta in principal in modul in care au fost (re)desenate exteriorul si interiorul, efortul celor insarcinati cu aceasta misiune fiind rasplatiti de cititorii revistei auto motor und sport cu premiul pentru "Cel mai bun design nou al anului 2016" la categoria MPV.

Opel Zafira Facelift - Galerie FotoOpel Zafira Facelift - Galerie Foto

Printre punctele forte ale noului Opel Zafira se numara, dupa cum precizam si anterior, de altfel, atata partea frontala impunatoare, cat si panoul de bord proiectat de la zero.

Reusita de la nivel estetic are un corespondent pe masura la nivelul practicabilitatii, acolo unde automobilul german impresioneaza in special prin capacitatea uriasa de incarcare a portbagajului, care variaza intre 710 si 1.860 de litri in functie de pozitia scaunelor de pe randurile cu numerele doi si trei.

Numai vesti bune ne vin si dinspre departamentul tehnologic, clientii noului Opel Zafira avand la dispozitie o sumedenie de sisteme de siguranta, multimedia si confort.

Opel Zafira Facelift - Galerie Foto

Opel Zafira Facelift - Galerie FotoOpel Zafira Facelift - Galerie Foto

Intr-o alta ordine de idei, automobilul german se lauda cu faruri AFL LED, High Beam Assist, Traffic Sign Assist, Following Distance Indication, Forward Collision Alert, Lane Departure Warning si Adaptive Cruise Control. Plus compatibilitate cu Apple CarPlay / Android Auto sau hotspot Wi-Fi.

La partea de sisteme de propulsie, noul Opel Zafira promite o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si gaz, care dezvolta puteri maxime de pana la 140 CP.

Opel Zafira Facelift - Galerie FotoOpel Zafira Facelift - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Opel Zafira Facelift - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Septembrie 2016