O sa uiti de orice BMW Seria 4 imediat ce vezi cum arata pe viu noul Audi S5 Coupe. Pariu?

O sa uiti de orice BMW Seria 4 imediat ce vezi cum arata pe viu noul Audi S5 Coupe. Pariu?
  • Cei care trec zilele acestea pragul celebrului Audi Forum vor putea admira pe viu un S5 cu adevarat unic
  • Exemplarul cu pricina iese in evidenta in special prin interiorul finisat in alb, negru si rosu
  • Lista cu atractii principale continua cu farurile Matrix LED si display-ul de 12.3 inch pentru ceasurile de bord
Distribuie pe Facebook

Cei care trec zilele acestea pragul celebrului Audi Forum din Neckarsulm vor putea admira pe viu inclusiv un specimen apartinand ultimei generatii a modelului S5 Coupe.

Cu ochii dupa noua Serie 4 de la BMW, exemplarul in cauza se remarca numaidecat prin rosul aprins de la nivelul caroseriei, contrastat puternic de accentele metalice folosite pentru decorarea grilei frontale, oglinzilor laterale sau difuzorului posterior.

Iar acesta-i doar inceputul, surprizele continuand chiar si la interior, acolo unde automobilul producatorului din Ingolstadt propune o combinatie cel putin interesanta de... rosu, negru si alb.

Alte detalii remarcarbile prezente la nivel de cockpit includ volan sport cu design in trei spite si parte inferioara plata, scaune fata cu suport lateral marit si cusaturi sub forma de carouri, dar si display de 12.3 inch pentru afisarea ceasurilor de bord sau ornamente din fibra de carbon.

Audi S5 Coupe - Poze RealeAudi S5 Coupe - Poze Reale

Si daca tot am apucam sa aducem in discutie si display-ul de 12.3 inch folosit pentru afisarea ceasurilor de bord, ei bine... atunci trebuie sa revenim asupra exteriorului pentru a preciza si farurile Matrix LED prezente in peisaj.

Despre partea tehnica nu avem momentan niciun fel de informatie oficiala, insa suntem mai mult ca siguri ca si acest S5 Coupe expus in cadrul celebrului Audi Forum din Neckarsulm ascunde sub capota un propulsor turbo cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri.

Unul care lucreaza alaturi de o cutie automata in opt trepte si un sistem inteligent de tractiune integrala pentru a pune pe asfalt undeva in jurul a 354 de cai putere - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in doar 4.7 secunde.

Audi S5 Coupe - Poze Reale

Audi S5 Coupe - Poze Reale

Audi S5 Coupe - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi S5 Coupe - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iulie 2016