OFICIAL: SEAT ne face cunostinta cu noul Leon ST

OFICIAL: SEAT ne face cunostinta cu noul Leon ST
  • Noul Seat Leon ST se lanseaza in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt
  • Automobilul ofera o capacitate de incarcare de pana la 1.470 de litri
  • Gama de motorizari include atat motoare pe benzina, cat si propulsoare diesel
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata in cursul anului trecut, cea mai noua generatie a modelului Seat Leon va fi disponibila la vanzare, in perioada imediat urmatoare, si intr-o versiune ST (Sport Tourer) - o premiera absoluta pentru automobilul de clasa compacta al constructorului spaniol.

Asteptata sa debuteze in premiera mondiala chiar in toamna acestui an, atunci cand Salonul Auto de la Frankfurt isi va deschide larg portile, prima generatie a modelului Seat Leon ST reuseste sa se evidentieze prin aceleasi picanterii de ordin vizual precum versiunea hatchback, formele angulare si blocurile optice inzestrate cu tehnologia LED numarandu-se si de-aceasta data printre elementele remarcabile ale exteriorului.

De asemenea, noul Seat Leon ST preia de la versiunea hatchback si designul interior, un design interior care se remarca in special prin consola centrala usor indreptata catre sofer, in varful careia troneaza ecran tactil cu o dimensiune de pana la 5.8 inci insarcinat cu afisarea tuturor informatiilor vitale, ce se realizeaza prin intermediul sistemului SEAT Easy Connect.

Seat Leon ST - Galerie FotoSeat Leon ST - Galerie Foto

Seat Leon ST - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul tehnic, deloc surprinzator, prima generatie a modelului Seat Leon ST se poate lauda cu toate beneficiile conferite de platforma modulara MQB, beneficii printre care se numara si greutatea redusa. Intr-o alta ordine de idei, conform constructorului spaniol, noul Seat Leon ST este cel mai usor break din clasa sa, versiunea de baza cantarind numai 1.233 de kilograme.

Referitor la gama de motorizari, viitorii cumparatori vor avea la dispozitie unitati dintre cele mai eficiente, atat pe benzina, cat si pe motorina. Mai exact, lista cu propulsoare disponibile include motoare precum 1.2 TSI de 86 sau 105 cai putere, 1.4 TSI de 120 sau 140 cai putere, respectiv 1.6 TDI de 90 cai putere si 2.0 TDI de 150 cai putere. In plus, prima generatie a modelului Seat Leon ST este oferita si intr-o varianta FR, care poate fi echipata atat cu un 1.8 TSI de 180 CP si 250 Nm, cat si cu un 2.0 TDI de 184 CP si 380 Nm.

De asemenea, extrem de important de precizat, prima generatie a modelului Seat Leon ST se poate lauda si cu un portbagaj cu o capacitate de incarcare de pana la 1.470 de litri, atunci cand bancheta spate este rabatata.

Seat Leon ST - Galerie FotoSeat Leon ST - Galerie Foto

Seat Leon ST - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Seat Leon ST - Galerie Foto
mai multe