Opel Mokka, peste 25.000 de comenzi

Opel Mokka, peste 25.000 de comenzi
Noul model al Opel, Mokka, a cucerit inimile clientilor sai potentiali. Chiar inainte ca primele masini sa ajunga la showroom-uri, mai mult de 25.000 de comenzi s-au primit in Europa pentru SUV-ul de la Opel. Cererea a fost puternica in special in Germania, Marea Britanie si Italia.
Distribuie pe Facebook
Mokka a devenit disponibil pentru comanda in vestul Europei din luna iunie, urmand ca preturile valabile in Romania sa fie anuntate in cursul lunii septembrie. Opel este primul producator german care intra pe segmentul in crestere rapida al SUV-urilor (Sports Utility Vehicles) sub-compacte. Oferta de motorizari porneste cu motorul ecoFLEX de 1,6 litri si putere de 85 kW/115 cp. In plus, o varianta turbo de 1,4 l cu o putere de 103 kW/140 cp si un cuplu de 200 Nm si un propulsor diesel, 1.7 CDTI cu o putere de 93 kw/130 cp vor fi disponibile spre comanda.
"Acum, ca avem Mokka, deschidem un nou capitol in ofensiva noastra de produs. Nivelul comenzilor arata ca Mokka este ceea ce trebuie. Tehnologiile sale, designul dinamic si indraznet sunt pe gustul clientilor nostri", a declarat Vicepresedintele Opel pentru Vanzari, Marketing si Servicii Post Vanzare, Alfred E. Rieck.

Opel Mokka, peste 25.000 de comenzi

In ciuda lungimii sale de 4.28 metri, Mokka gazduieste cu generozitate cinci persoane intr-o pozitie inalta. De asemenea, tine promisiunea Opel, aceea de a combina un designul atractiv cu tehnologii inovatoare si functionalitati ridicate, facandu-le accesibile unui segment mai larg de clienti. In plus, Opel Mokka poate fi dotat cu sistemul de scaune ergonomice certificat de AGR - "Aktion Gesunder Rucken eV".
Caracteristicile standard care imbunatatesc confortul la condus si siguranta pe toate versiunile Mokka includ Controlul Electronic al Stabilitatii (ESC), Controlul Tractiunii (TC), precum si sistemele Hill Start Assist (HSA) si Hill Descent Control (HDC), care imbunatatesc confortul la condus si siguranta pe suprafetele in rampa sau in panta. In afara de tractiunea fata (FWD), Mokka poate fi echipat cu tractiune integrala (AWD). Tehnologia optionala AWD recunoaste in mod automat momentul cand este nevoie de tractiune pe toate cele patru roti si se asigura ca acesta este prevazut la un nivel maxim atunci cand este necesar.

Mokka este primul dintre cele trei modele care deschid noi segmente de vehicule pentru Opel. In prima jumatate a anului 2013 isi vor face intrarea pe piata modelul urban ADAM si un nou model decapotabil.

Opel Mokka, peste 25.000 de comenzi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Opel Mokka - Galerie Foto
mai multe