Peugeot ia in calcul lansarea unor crossovere cu propulsie de hot-hatch

Peugeot ia in calcul lansarea unor crossovere cu propulsie de hot-hatch
  • Peugeot ar putea lansa o versiune GTi a noilor 2008, respectiv 3008
  • Cele doua crossovere de inalta performanta vor adopta spoilerele agresiv stilizate si jante uriase
  • Numeroase imbunatatiri sunt asteptate inclusiv la nivelul motorizarii
Distribuie pe Facebook

Francezii de la Peugeot au planuri mari pentru viitor, printre cele mai indraznete idei numarandu-se lansarea unei versiuni GTi a modelelor 2008, respectiv 3008.

Intr-un interviu acordat recent publicatiei Autocar, seful de produs al marcii Peugeot a lasat sa se inteleaga ca producatorul auto din Hexagon ar putea veni cu o versiune GTi a noilor 2008, respectiv 3008.

Daca proiectele cu pricina vor primi unda verde pentru productia de serie, aceasta va fi prima tentativa a francezilor de a intra pe piata a crossover-elor de inalta performanta, acolo unde ii asteapta cu nerabdare japonezul Nissan Juke Nismo.

Asadar, pentru a reusi sa se impuna in fata concurentei directe, cele doua automobile ale marcii Peugeot vor apela la suspensii sport, discuri de franare marite, dar si motoare turbo pe masura renumelui diviziei GTi.

Pentru cei preocupati de stil, multiple modificari vor lua cu asalt inclusiv departamentul vizual, versiunea de inalta performanta a crossover-elor 2008, respectiv 3008 urmand a se remarca prin spoilere stilizate sau jante de dimensiuni generoase.

Cum lansarea unor rivali pentru Nissan Juke Nismo & Co. reprezinta doar o simpla posibilitate pentru moment, trecem la certitudini si anuntam debutul unor variante GT si GT Line ale modelelor anterior mentionate.

Spre deosebire insa de 2008 sau 3008 GTi, cele din urma nu vor aduce nimic nou sub capota, imbunatatirile pregatite de specialistii marcii Peugeot limitandu-se la modul in care raspunde sasiul, respectiv arata exteriorul si interioul crossover-elor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 August 2016