Planurile Skoda pentru anii urmatori. Ce masini vor lansa cehii pe piata pana in 2020

Planurile Skoda pentru anii urmatori. Ce masini vor lansa cehii pe piata pana in 2020
  • Skoda va lansa pana in 2020 opt masini noi
  • Producatorul SUV planuieste patru SUV-uri si crossovere
  • Zvonurile anunta inclusiv un Superb RS
Distribuie pe Facebook

Versiunea de serie a conceptului VisionS nu este singura surpriza pregatita de Skoda pentru perioada urmatoare de timp. Ba dimpotriva.

Conform unor informatii obtinute de publicatia germana AutoBild, producatorul ceh de automobile are de gand sa lanseze nici mai mult, nici mai putin de opt modele noi pana in anul 2020. Care sunt acestea si cand va debuta fiecare in parte, ei bine... ramane sa descoperim chiar din randurile de mai jos:

  • Skoda Kodiaq

Lansari Skoda pana in 2020

Versiunea de serie a conceptului VisionS este asteptata sa ajunga in showroom-urile Skoda chiar la inceputul primaverii viitoare, la un pret de pornire de aproximativ 24.000 de euro.

Kodiaq va avea la baza aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatia modelului Tiguan, SUV-ul producatorului ceh de automobile promitand sa gazduiasca insa pana la sapte pasageri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, germanii de la AutoBild aduc in discutie o paleta de propulsoare turbo pe benzina si motorina, cu puteri cuprinse intre 150 si 220 CP. Nu este exclusa, de asemenea, nici o versiune hibrid.

  • Skoda Yeti

Lansari Skoda pana in 2020

Tot in cursul anului 2017, Skoda va lansa pe piata cea de-a doua generatie a modelului Yeti, pretul de vanzare al crossover-ului ceh ramanand pentru moment un mare mister.

Stim, in schimb, ca acesta va ajunge sa masoare circa 4.4 metri in lungime, in timp ce design-ul sau va primi numeroase detalii angulare inspirate de automobilele actuale ale companiei din Mlada Boleslav.

Lista cu optiuni in materie de motoare va cuprinde si de-aceasta data o selectie variata de unitati turbo pe benzina si motorina, cu puteri cuprinse intre 120 si 220 CP, oferite la pachet impreuna cu sisteme de tractiune fata sau integrala, dupa caz.

  • Skoda Octavia Facelift

Lansari Skoda pana in 2020

Uita absolut tot ceea ce ai citit pana acum, pentru ca nimic nu conteaza cu adevarat. Cel mai important debut pregatit de Skoda pentru acelasi 2017 este, fara doar si poate, Octavia Facelift.

Octavia Facelift care, conform informatiilor obtinute de publicatia germana Autobild, va avea parte de o restilizare serioasa la nivel de exterior, partea frontala urmand primi faruri duble, precum in cazul vechiului Mercedes E-Class.

Noutati majore vom intalni si la nivelul gamei de motorizari, versiunea imbunatatita a popularului model ceh de clasa compacta fiind asteptat sa soseasca la pachet inclusiv alaturi de propulsoare in trei cilindri.

  • Skoda Citigo II

Lansari Skoda pana in 2020

Fanii automobilelor de oras vor avea la dispozitie, incepand cu anul 2018, o noua optiune. Dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, vorbim de generatia cu numarul doi a modelului Skoda Citigo.

Putine detalii se cunosc pentru moment despre aceasta masina, insa exista o oarecare posibilitate ca ea sa fie disponibila la vanzare si intr-o varianta echipata cu un motor electric bun pentru 60 de cai putere si 150 - 200 de kilometri.

  • Skoda Superb RS

Lansari Skoda pana in 2020

Dupa ani intregi de sperante, asteptarea ar putea lua in cele din urma sfarsit. Conform germanilor de la Autobild, Skoda va lansa in cele din urma pe piata o varianta de inalta performanta a limuzinei Superb.

Varianta Superb RS va ajunge in showroom-urile producatorului ceh de automobile in cursul anului 2019, alaturi de un design sportiv si o motorizare de aproximativ 300 de cai putere. Toate la un pret de 42.000+ euro.

  • Skoda Polar

Lansari Skoda pana in 2020

In cursul aceluiasi an 2019 vom face cunostinta si cu Skoda Polar, un crossover construit pe platforma modelului Volkswagen Polo. Automobilul ceh va porni de la circa 20.000 de euro.

Clientii vor avea la dispozitie o larga paleta de motoare turbo pe benzina si motorina, unele dintre acestea urmand a fi livrate in compania unei transmisii cu dublu ambreiaj si a unui sistem de tractiune integrala.

  • Skoda Kodiak Coupe

Lansari Skoda pana in 2020

Proiectata special pentru piata auto din China, versiunea Coupe a noii Skoda Kodiak va ajunge din 2019 si pe drumurile, respectiv soselele Batranului Continent.

La un pret de minimum 30.000 de euro, conform germanilor de la Autobild, si impreuna cu unitati dintre cele mai variate. Plus, bineinteles, alaturi de un design care va starni numeroase controverse.

  • Skoda Rapid

Lansari Skoda pana in 2020

Calendarul lansarilor Skoda se va incheia cu cea de-a doua generatie a modelului Rapid, care va sosi in 2020 atat intr-o versiune sedan, cat si intr-o varianta Break.

Informatiile disponibile la momentul de fata anunta un design imbunatatit, respectiv tehnologii moderne imprumutate de la fratii din gama si, de ce nu, Grup.

Sursa Foto: AutoBild.de

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Lansari Skoda pana in 2020
mai multe