Poti sa uiti de Audi-ul RS3 si de BMW-ul M2. Uite ce aduce viitoarea generatie a Mercedes-ului-AMG A45

Poti sa uiti de Audi-ul RS3 si de BMW-ul M2. Uite ce aduce viitoarea generatie a Mercedes-ului-AMG A45
  • Mercedes-ul-AMG A45 ia in vizor piata supercar-urilor
  • Motorul de 2.0 litri turbo va produce 400 de cai putere iar masina va accelera de la 0 la 100 de km/h sub 4 secunde
  • Cea de-a 4-a generatie a Clasei A va debuta in anul 2018
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Mercedes au decis sa scoata toate armele din dotare in cazul viitoarei generatii a modelului A45 AMG, iar hot-hatch-ul va primi performante de supercar.

Viitorul model A45 AMG, deocamdata aflat in faza de dezvoltare, va fi produs cu un singur gand in minte: sa distruga competitia. Si nu putem spune ca indeplinirea acestui obiectiv va fi imposibila daca aruncam o privire peste ceea ce au de gand nemtii din Stuttgart.

In primul rand inginerii vor lua motorul de 2.0 litri turbo si vor stoarce pana la 400 de cai putere din el. Actuala transmisie automata in 7 trepte va fi inlocuita cu una cu 9 rapoarte, care va debuta pe versiunile mai slabe ale Clasei A la sfarsitul anului 2018.

Daca nu sunteti inca impresionati mai trebuie sa va spunem ca nemtii vor lucra putin si la acceleratie, pentru a-i permite viitoarei generatii a Mercedes-ului-AMG A45 sa ajunga de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 4 secunde, adica mai rapid decat un Audi R8 Spyder 4.2 V8 FSI sau decat un Aston Martin DBGT. Pentru aceasta va fi imbunatatit sistemul de tractiune integrala, dar si diferentialul electric.

Ca si dimensiuni, masina va fi ceva mai mare decat actuala generatie, dar isi va pastra greutatea datorita folosirii unei cantitati mai mari de aluminiu in structura masinii.

Gama noii clase A isi va face debutul in anul 2018, si va contine pe langa cele clasice, o varianta plug-in hybrid.

Cea de-a treia generatie a Mercedes-ul A-Class a fost introdusa pentru prima data in 2012, la Salonul Auto de la Geneva. Aceasta a venit cu un design nou, dimensiuni mai mari decat predecesoarea, iar atentia a cazut pe generatia tanara.

Distribuie pe Facebook
mai multe