Povestea continua: VW prezinta cea de-a sasea generatie a modelului Transporter

Povestea continua: VW prezinta cea de-a sasea generatie a modelului Transporter
  • VW prezinta cea de-a sasea generatie a legendarului Transporter
  • Noul model are un pret de pornire de 23.035 euro, plus TVA
  • Gama de motorizari ofera puteri cuprinse intre 84 si 204 CP
Distribuie pe Facebook

A debutat in urma cu aproximativ 65 de ani si s-a vandut in peste 12 de milioane de exemplare pana in prezent. Povestea de succes a modelului Volkswagen Transporter nu se opreste insa aici.

Cea de-a sasea reiteratie a legendarului van de origine germana a debutat recent in mediul online si promite numeroase surprize de ordin tehnic, estetic si chiar tehnologic.

Intr-adevar, poate ca exteriorul nu aduce mari schimbari comparativ cu generatia anterioara, insa este bine de stiut ca interiorul se lauda cu materiale de o calitate superioara celor folosite pana acum.

De asemenea, calatoriile la bordul noului VW T6 vor deveni o adevarata placere multumita suspensiei ajustabile in trei moduri diferite - comfort, normal sau sport, respectiv tempomatului adaptiv prezente la datorie.

VW T6

VW T6

Si daca tot am ajuns sa purtam aceasta discutie, trebuie precizat ca cea de-a sasea reiteratie a legendarului van se bucura inclusiv de sistemul City Emergency Braking, ce actioneaza automat pedala de frana in cazul unui impact iminent.

Acum, in ceea ce priveste gama de motorizari, germanul VW T6 debuteaza alaturi de o noua generatie de motoare TDI pe nume EA288 Nutz, compatibila cu normele de poluare Euro 6. Acestea au o capacitate de 2.0 litri si ofera 84, 102, 150 sau 204 CP.

Pentru cei care prefera propulsoarele pe benzina, lista cu optiuni se limiteaza la o unitate de doi litri si cu patru cilindri, supraalimentata cu ajutorul unei turbine. In functie de alegerea facuta, puterea maxima este fie de 150, fie de 204 CP

Detaliile cu privire la performante si consumul de carburant lipsesc pentru moment, oficialii companiei germane limitandu-se la a preciza ca un sistem stop/start pentru un plus de eficienta este oferit in standard in toate cazurile date.

Cea de-a sasea reiteratie a legendarului van german este disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de 23.035 euro (plus TVA) pentru versiunea comerciala, respectiv 34.301 euro (TVA inclus) pentru varianta Multivan.

Viitorii clienti vor avea la dispozitie inclusiv o editie speciala botezata Volkswagen T6 "Generation Six", ce se remarca atat printr-un exterior finisat in doua culori si decorat cu jante retro, cat si printr-un interior imbracat intr-o combinatie de piele si Alcantara.

VW T6

VW T6

VW T6

Distribuie pe Facebook
mai multe