Primele imagini cu noul Mercedes S600, adevarata limuzina suprema!

Primele imagini cu noul Mercedes S600, adevarata limuzina suprema!
  • Noul Mercedes S600 debuteaza la Salonul Auto de la Detroit
  • Limuzina germana va ascunde sub capota un V12 de 530 cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.6 secunde
Distribuie pe Facebook

Cea mai noua generatie a modelului Mercedes S600 va debuta in premiera mondiala la inceputul saptamanii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Pana atunci insa, limuzina V12 a companiei germane ni se dezvaluie in doua fotografii oficiale, scapate recent pe internet.

Salonul Auto International Nord-American de la Detroit se apropie cu masini repezi, insa versiunea V12 a limuzinei Mercedes S-Class nu mai asteapta inceputul saptamanii viitoare, ci ni se dezvaluie chiar astazi in cadrul catorva fotografii oficiale scapate recent pe internet.

Primele impresii? Deloc surprinzator, noul Mercedes S600 nu aduce nici un fel de schimbare majora la nivel vizual, singurele "imbunatatiri" operate la exterior fiind reprezentate de logouri-le V12 aplicate aripilor fata, respectiv cele patru tips-uri trapezoidale cu care se poate lauda acum sistemul de evacuare. In ceea ce priveste interiorul, mari noutati nu ar trebui sa existe, singura diferenta constand intr-o lista cu dotari standard ceva mai cuprinzatoare decat in cazul celorlalte variante.

Referitor la pachetul tehnic, cea mai noua generatie a limuzinei Mercedes S600 urmeaza sa impresioneze in special prin propulsorul V12 bi-turbo de sase litri ascuns sub capota, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 530 cai putere si 830 Newton-Metri.

Astfel, comparativ cu precedesorul sau, noul model de top din Stuttgart are un motor mai mare cu 0.5 litri, in timp ce puterea sa maxima a crescut cu aproximativ 13 CP. De asemenea, transmisia valorilor catre puntea spate se realizeaza acum prin intermediul unei cutii 7G-Tronic Plus, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in 4.6 secunde. Viteza maxima? Limitata la 250 kilometri pe ora, bineinteles!

Mercedes S600 - Primele poze

Mercedes S600 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Ianuarie 2014