Primele imagini oficiale cu noul Mercedes C-Class Break

Primele imagini oficiale cu noul Mercedes C-Class Break
  • Primele imagini ale noului Mercedes C-Class T-Modell au aparut pe internet
  • Break-ul din Stuttgart se bucura de un design asemanator versiunii sedan
  • Gama de motorizari ar putea fi imprumutata de la acelasi model in patru usi
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii oficiale ale noului Mercedes C-Class T-Modell au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, oferindu-ne detalii pretioase cu privire la modul in care se va prezenta rivalul din Stuttgart pentru modelele Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring.

Asa cum era de asteptat, noul Mercedes C-Class T-Modell preia numeroase influente vizuale de la recent lansata versiune sedan, asemanarile dintre cele doua automobile la nivelul partii frontale, respectiv aspectului interior fiind mai mult decat evidente.

Mercedes C-Class T-Modell

Situatia se schimba insa radical atunci cand vine vorba de partea sa posterioara, urmatoarea generatie a rivalului din Stuttgart pentru modelele Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring impresionand aici in special prin blocurile optice alungite pe orizontala.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la dimensiuni lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa asta nu inseamna neaparat ca nu ne putem face inca de pe acum o impresie cu privire la spatiul oferit de noul Mercedes C-Class T-Modell.

Nu de alta, dar daca este sa dam crezare zvonurilor din industria auto, urmatoarea generatie a rivalului din Stuttgart pentru modelele Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring va masura un total de 2.840 de milimetri in ampatament, in timp ce capacitatea de incarcare a portbagajului se va invarti in jurul valorii de 490 de litri.

Mercedes C-Class T-Modell

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Mercedes C-Class T-Modell nu ar trebui sa ne rezerve nici un fel de surpriza majora, astfel ca viitorii cumparatori vor putea opta probabil pentru aceleasi motoare cu patru cilindri, atat pe benzina, cat si pe motorina, ce echipeaza si versiunea sa sedan.

Urmatoarea generatie a rivalului din Stuttgart pentru modelele Audi A4 Avant si BMW Seria 3 Touring va debuta in mod oficial in cursul zilei de astazi, drept pentru care iti sugeram sa rami pe 4Tuning pentru a afla toate informatiile cu privire la aceasta.

Mercedes C-Class T-Modell

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes C-Class T-Modell
mai multe