Primul Seat Leon Break s-a lansat si in Romania. AFLA CAT COSTA!

Primul Seat Leon Break s-a lansat si in Romania. AFLA CAT COSTA!
  • Noul Seat Leon ST s-a lansat in toamna, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt
  • Primul break de clasa compacta al producatorului auto spaniol a ajuns si in Romania
  • Preturile pornesc de la 15.145 euro - pret caracteristic variantei cu 1.2 TSI de 86 CP
Distribuie pe Facebook

La patru luni de la debutul sau public din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, primul Seat Leon Break din istoria producatorului spaniol a ajuns si pe piata auto din Romania.

Anuntat inca de la mijlocul verii trecute si prezentat public in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului 2013, noul Seat Leon ST se poate lauda ca imbina cu mare succes frumusetea si functionalitatea, primul break de clasa compacta al producatorului auto spaniol concurand cu mare succes la titlul de cel mai atractiv model al segmentului sau.

Seat Leon ST - Galerie FotoSeat Leon ST - Galerie Foto

Seat Leon ST - Galerie Foto

Si asta nu e tot. Pe langa aspectul sau estetic, care iese in evidenta prin detalii precum forme angulare si blocuri optice inzestrate cu tehnologia LED, noul Seat Leon ST impresioneaza intr-un mod placut si la capitolul practicabilitate, primul break de clasa compacta al producatorului auto spaniol oferind o capacitate de incarcare de pana la 1.470 de litri, atunci cand bancheta sa spate este rabatata.

In ceea ce priveste gama de motorizari, noul Seat Leon ST promite sa ofere unitati dintre cele mai eficiente, atat pe benzina, cat si pe motorina. Altfel spus, paleta cu propulsoare disponibile include motoare precum 1.2 TSI de 86 sau 105 cai putere, 1.4 TSI de 122 sau 140 cai putere, respectiv 1.6 TDI de 90 sau 105 cai putere si 2.0 TDI de 150 cai putere.

Seat Leon ST - Galerie Foto

Seat Leon ST - Galerie FotoSeat Leon ST - Galerie Foto

De asemenea, primul break de clasa compacta al producatorului auto spaniol poate fi comandat si intr-o versiune de inalta performanta FR, care poate fi echipata atat cu un 1.8 TSI de 180 cai putere, cat si cu un 2.0 TDI de 184 cai putere. In functie de motorizarea aleasa, transmisia valorilor maxime catre rotile fata se face fie prin intermediul unei cutii manuale cu cinci sau sase rapoarte, fie prin intermediul unei cutii automate DSG cu sase sau sapte rapoarte.

Referitor la pretul de achizitie, noul Seat Leon ST porneste in Romania de la 15.145 euro - pret caracteristic variantei Reference cu 1.2 TSI de 86 cai putere.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Seat Leon ST - Galerie Foto
mai multe