Range Rover Evoque 'made in China' costa numai 15.000 de Euro

Range Rover Evoque 'made in China' costa numai 15.000 de Euro
  • Land Wind X7 Breeze SUV este numele masinii
  • Evoque-ul chinezesc are un motor de 2 litri pe benzina
  • Pretul versiunii de debut este de 15.000 de Euro
Distribuie pe Facebook

Masini copiate de producatori chinezi am tot vazut. Asa ca nu ne-a mirat nici faptul ca ultima facatura realizata de poporul numeros este un Range Rover Evoque... chinezesc.

Producatorul de automobile din China, Land Wind, a publicat mai multe imagini cu viitorul SUV compact. Acesta este o clona fidela a lui Range Rover Evoque si, la fel ca oricare alta furaciune "made in China" este facuta fara instiintarea britanicilor de la Land Rover.

Numele acestui SUV este Land Wind X7 Breeze SUV si este bazat pe un design exterior complet furat de la Evoque, SUV-ul englezesc elegant si atragator, realizat impreuna cu designerul Victoria Beckham. Pana si numele este unul deloc inspirat, folosind tot cuvantul "Land" in titulatura. Iar denumirea de X7 Breeze SUV nu stim cu siguranta de la ce vine...

Ca si propulsie, Land Wind are o singura varianta de motorizare: un propulsor de 2 litri turbo pe benzina care produce aproximativ 158 cp, cuplat la o transmisie automata cu 8 rapoarte sau la una manuala cu 6 rapoarte. In rest, tractiunea integrala este optionala, masinile avand un pret scazut de pornire numai pentru varianta cu tractiune fata.

Land Wind X7 a aparut intr-un moment amuzant al industriei auto chineze. Chiar daca pana acum nu au fost dezvaluite decat poze neoficiale, compania chineza isi propune ca in aceasta vara sa vina cu masina reala la un salon regional. Coincidenta sau nu, Land Rover, compania originala din Anglia, a declarat ca va debuta constructia unor modele in China, modelul Range Rover Evoque fiind unul dintre modelele care se vor fabrica in China. Asadar, clientii vor avea la dispozitie doua... Evoque-uri. Unul original si scumpa, altul fals si ieftin.

LandwindLandwind

LandwindLandwindLandwind

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Landwind
mai multe