Range Rover Evoque se innoieste cu un display de 10.2 inch si o editie speciala pe nume Ember

Range Rover Evoque se innoieste cu un display de 10.2 inch si o editie speciala pe nume Ember
  • Rover Evoque se innoieste cu un display de 10.2 inch
  • Crossover-ul britanic anunta inclusiv o noua editie speciala
  • Meniul continua cu optiunea Graphite Design Pack
Distribuie pe Facebook

Doar 15 luni au trecut de la ultimul facelift primit de crossover-ul Evoque, oficialii Range Rover anuntand pe-atunci numeroase imbunatatiri la nivel tehnic si estetic.

Blocuri optice restilizate, prize de aer crescute in dimensiuni, noi optiuni in materie de culori, respectiv materiale interioare, dar si un 2.0 turbodiesel de 150 de cai putere, care promite sa consume numai 4.2 litri de carburant la 100 de kilometri.

Acestea sunt imbunatatirile pe care popularul Range Rover Evoque le anunta la inceputul anului trecut, odata cu primirea primului sau facelift. In ceea ce priveste modificarile de astazi, crossover-ul britanic se dovedeste a fi ceva mai cumpatat.

Drept urmare, tinem sa precizam inca de la bun inceput ca cea mai mare schimbare o reprezinta display-ul tactil din dotarea sistemului de infotainment, ce se lauda atat cu o diagonala de 10.2 inch, cat si cu o rezolutie de 1280 x 542. pixeli.

Range Rover Evoque 2017Range Rover Evoque 2017

Urmatorul subiect "fierbinte" consta in editia speciala Ember, care porneste de la versiunea Range Rover Evoque HSE Dynamic si se remarca printr-o combinatie clasica de negru si rosu. Plus jante din aliaj cu design in cinci spite si dimensiuni de 20".

In Europa, aceasta va fi comercializata exclusiv alaturi de un propulsor turbodiesel de 180 de cai putere, livrat la pachet in compania unei cutii automate cu noua rapoarte. Vanzarile se vor desfasura doar pe parcursul celor trei luni de vara.

Cei care nu vor reusi sa puna mana pe un exemplar al specialului Range Rover Evoque Ember nu au insa de ce sa isi faca griji, printre noutatile anuntate astazi de crossover-ul britanic numarandu-se si meniul Graphite Design Pack...

... sau, daca vrei, optiunea unor jante pe 20 inch finisate in nuanta Satin Technical Grey, condimentate cu o tenta fumurie pentru blocurile optice frontale si posterioare, respectiv un plafon, litere si tips-uri de culoare negru.

Range Rover Evoque 2017Range Rover Evoque 2017

Range Rover Evoque 2017

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Range Rover Evoque 2017
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2016