Renault aduce la Goodwood Festival of Speed noul Twingo GT

Renault aduce la Goodwood Festival of Speed noul Twingo GT
  • Renaulta va lansa noul Twingo GT la Goodwood Festival of Speed
  • Masina cu tractiune spate si motor de 898 cc este capabila acum de 110 de cai putere si 170 Nm cuplu
  • Printre imbunatatiri se numara jante de 17 inchi, o admisie regandita, prize de aer laterale si o paleta formata din 4 culori
Distribuie pe Facebook

Noua masinuta nervoasa a celor de la Renault, Twingo GT, vine la Goodwood Festival of Speed cu surprize pentru fani.

Dupa lansarea oficiala a conceptului RS16, Renault profita de pasa buna prin care trece si se pregateste sa prezinte la unul dintre cele mai cunoscute evenimente auto din lume o varianta sportiva a micutului Twingo.

Renault Twingo GT

Inginerii francezi s-au gandit sa modifice noul model astfel incat sa capteze oricui atentia, asa ca i-au montat jante de 17 inchi, prize de aer laterale, detalii interioare precum capacele pedalelor din aluminiu, nuca schimbatorului din zamac (aliaj de zinc, aluminiu, magneziu si cupru) si o paleta formata din 4 culori: Piment Orange, Lunaire Grey, Profond Black si Glacier White.

Din punct de vedere al performantelor, motorul de 898 cc dezvolta acum 110 cai putere si 170 Nm cuplu, dupa ce francezii i-au imbunatit admisia, maparea motorului si i-au modificat rapoartele cutiei de viteze. Mai mult de atat, acestia nu au uitat de suspensii, calibrarea ESP-ului si de directia variabila pentru ca masina cu tractiune spate sa ii ofere soferului o experienta de neuitat.

Renault Twingo GTRenault Twingo GT

Desi au aparut informatii inaintea lansarii oficiale, constructorul francez de automobile a surprins pe toata lumea prezenta la Marele Premiu de Formula 1 al statului Monaco, cand au prezentat conceptul RS16, cel mai rapid model al lor.

Dorind ca acesta sa fie hot-hatch-ul suprem, inginerii de la Renault au latit caroseria si au restilizat intreaga parte frontala pentru a-i putea monta masinii motorul de pe Megane RS275 Trophy-R.

Succesorul modelului Clio V6 a fost produs deocamdata doar in 2 exemplare, unul folosit ca si concept, iar celalalt ca si cobai, dar cand va intra in productie, specialistii se asteapta ca pentru aceste performante, clientii sa fie nevoiti sa scoata din buzunar aproximativ 45.000 de euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Renault Twingo GT
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2016