Renault cauta clienti pentru noul sau Megane cu directie integrala si motor twin-turbo

Renault cauta clienti pentru noul sau Megane cu directie integrala si motor twin-turbo
  • Renault prezinta noul Megane GT Energy dCi 165 EDC
  • Automobilul francez ofera un motor twin-turbodiesel de 1.6 litri si directie integrala
  • Pretul de vanzare se ridica la suma de 34.300 de euro
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare incepand cu data de 6 a lunii decembrie, modelul cu pricina anunta un pret de pornire de 34.300 de euro. Cel putin atunci cand vine vorba despre piata auto din Franta, bineinteles.

Sfarsitul de an vine cu o veste buna pentru fanii marcii Renault, celebrul producator francez de automobile anuntand la inceputul acestei saptamani introducerea unei noi versiuni in gama Megane.

Vorbim, mai exact, despre o varianta GT Energy dCi 165 EDC, a carei propulsie este asigurata de o motorizare twin-turbodiesel de 1.6 litri si si 165 de cai putere, dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama.

Meniul tehnic este completat de o cutie cu dublu ambreiaj, respectiv directie integrala 4Control, valorile privind performantele modelului cu pricina ramanand, pentru moment, un mare mister.

Renault Megane GT diesel

Renault Megane GT diesel

Nu de alta, dar oficialii Renault au preferat sa se limiteze la a preciza ca noul lor Megane GT Energy dCi 165 EDC reuseste sa parcurga clasica distanta de 100 de kilometri cu doar 4.6 litri de carburant.

In ceea ce priveste partea estetica, versiunea diesel se bucura de aceleasi elemente de design precum varianta pe benzina - vezi spoilerele fata / spate agresiv stilizate sau jantele unice, de exemplu.

Acum, daca vine vorba despre pretul de pornire, tinem sa precizam inca de la bun inceput ca cei 34.300 de euro pe care clientii vor trebui sa ii scoata din buzunare sunt valabili exclusiv pentru piata auto din Franta.

Pentru persoanele cu dare de mana, Renault a pregatit si o lista cu optiuni in valoare de cateva mii de euro, care gazduieste inclusiv un interior din Alcantara, cruise control adaptiv sau sistem audio Bose.

Dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, noul Megane GT Energy dCi 165 EDC este disponibil la vanzare in doua versiuni diferite de caroserie, atat intr-o varianta hatchback, cat si sub forma unui break.

Renault Megane GT diesel

Renault Megane GT diesel

Renault Megane GT diesel

Renault Megane GT diesel

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Renault Megane GT diesel
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Decembrie 2016