Renault Duster Oroch, lansat oficial in Argentina, masina pe care nu o vom conduce

Renault Duster Oroch, lansat oficial in Argentina, masina pe care nu o vom conduce
  • Masina este disponibila cu 2 motorizari pe benzina
  • Tractiunea poate fi 2x4 sau 4x4
  • Noul Oroch va fi disponibil doar in America de Sud
Distribuie pe Facebook

Renault a lansat oficial in Argentina, la Salonul Auto de la Buenos Aires, noul model Duster Oroch. Adica un Duster pick-up, acelasi pe care il vedeam in teste acum o luna prin Romania, purtand sigla Dacia.

Dupa ce am vazut in Romania primul Duster pick-up facut special pentru un grup petrolier, dupa ce ne-am delectat cu primele prototipuri circuland pe strazile din tara noastra fara camuflaj, iata ca, in cele din urma, masina finala, de serie, cea mult asteptata, este gata. Din pacate, este disponibila doar peste ocean, acolo unde va purta sigla Renault si numele de Duster Oroch.

Noul Oroch este un Duster obisnuit dar putin alungit in partea din spate, pentru a face loc benei incapatoare. Aceasta este echipata cu un hublou care permite transportul unor obiecte voluminoase care pot depasi chiar si lungimea benei. In rest, la exterior si la interior, masina a ramas acelasi Duster. Care, optional, va fi echipat cu jante de aliaj, tapiterie piele ecologica, sistem multimedia MediaNav, aer conditionat si pilot automat.

Renault Duster Oroch

Motorizarile nu sunt nici ele o surpriza. In Argentina, asa cum probabil se va vinde si in Brazilia, Duster Oroch 2016 va avea doua propulsoare pe benzina. Un motor de 1.6 litri cu 16 supape care ofera 105 cp si un motor de 2.0 litri, asa cum este disponibil si pe Dusterul normal vandut in Rusia, un motor care ofera 140 cp. Cat despre transmisii, acestea vor cele cu 6 trepte manuale si, aparent, una automata cu 5 viteze.

Singura veste proasta pentru Romania este ca Duster Oroch ramane o masina exclusiva pentru piata Americii de Sud. Si oricat de mult si-ar dori multe persoane din tara noastra care inca mai fac munci agricole sa isi schimbe vechiul ARO cu un Oroch, acest lucru va fi imposibil. Este si normal, daca ne gandim ca peste ocean exista un intreg cult si o piata colosala pentru astfel de vehicule semi-utilitare. Asadar, tot ce ne ramane este sa ne delectam cu imaginile.

Renault Duster Oroch

Renault Duster OrochRenault Duster Oroch

Renault Duster Oroch

Renault Duster Oroch

Renault Duster Oroch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Renault Duster Oroch
mai multe