SEAT Leon ST Cupra are 280 CP, atinge suta in numai 6.0 secunde!

SEAT Leon ST Cupra are 280 CP, atinge suta in numai 6.0 secunde!
  • SEAT prezinta oficial noul Leon Cupra ST
  • Modelul ofera un 2.0 turbo cu pana la 280 CP
  • Primii 100 km/h vin dupa 6.x secunde
Distribuie pe Facebook

Stiam ca va veni, insa acum este oficial. Incepand cu primavara acestui an, impresionantul SEAT Leon Cupra va putea fi comandat si intr-o versiune break. Atat cu 265, cat si cu 280 cai putere la bord.

Proaspat relansat de Volkswagen Golf R Variant, segmentul destinat break-urilor de inalta performanta si dimensiuni compacte se alege astazi cu un nou membru, spaniolii de la SEAT publicand in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale cu privire la mult anticipatul Leon Cupra ST.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, modelul cu pricina se bucura de serviciile unei unitati turbo cu patru cilindri si capacitate de doi litri, sinonima fie cu 265, fie cu 280 de cai putere. Tot doi este, de asemenea, si numarul optiunilor din punctul de vedere al transmisiei disponibile, marea batalie urmand a se da intre o cutie manuala de viteze si una automata, cu dublu ambreiaj.

SEAT Leon ST CupraSEAT Leon ST Cupra

In functie de alegerea facuta, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h variaza intre 6.0 si 6.2 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora indiferent de versiunea pe care s-a mers. Cat despre consumul mediu de carburant, acesta nu depaseste 6.7 litri la 100 de kilometri.

Pe plan estetic, design-ul agresiv intalnit atat la nivelul spoilerelor fata / spate, cat si "printre" pragurile laterale sau eleronul atasat plafonului reprezinta principala atractie a exteriorului, insa asta nu inseamna neaparat ca blocurile optice dotate cu tehnologia LED, jantele din aliaj cu dimensiuni de pana la 19 inch sau evacuarea dubla vor trece complet neobservate. Nu, nici vorba de asa ceva...

Acum, daca vine vorba despre aspectul interior, trebuie sa precizam ca noul SEAT Leon Cupra ST propune aici aceeasi combinatie de piele si Alcantara cu care ne-a obisnuit deja varianta hatchback. Asta, bineinteles, pe langa volanul sport in trei spite, pedalierul realizat din aluminiu sau scaunele cu suport lateral marit.

Pentru cei interesati direct de break-ul spaniol de inalta performanta si dimensiuni compacte, ei bine... detaliile referioare la pretul de pornire lipsesc cu desavarsire pentru moment. Din pacate...

SEAT Leon ST Cupra

SEAT Leon ST Cupra

SEAT Leon ST Cupra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze SEAT Leon ST Cupra
mai multe