SEAT Mii - Un nou derivat al germanului VW Up!

SEAT Mii - Un nou derivat al germanului VW Up!
Desi nu se poate spune ca mai era nevoie de asa ceva, iata ca grupul german Volkswagen AG ne ofera o noua lectie al carei subiect prinicipal este 'reducerea costurilor'. Aceasta se numeste SEAT Mii si tindem sa credem ca nu ar mai trebuie sa surprinda pe nimeni.
Distribuie pe Facebook

La doar cateva saptamani de la lansarea noului Volkswagen Up!, constructorul auto ceh Skoda a venit cu propria sa versiune a modelului german de oras. Au trecut doar cinci zile de la dezvaluirea micului Citigo, iar spaniolii de la SEAT prezinta oficial noul Mii - nimic altceva decat un nou derivat al modelului german de oras Volkswagen Up!.

SEAT Mii - Un nou derivat al germanului VW Up!

La fel ca si in cazul recent-lansatului Skoda Citigo, noul SEAT Mii se bucura de o parte frontala complet redesenata, ce integreaza elementele de design specifice modelelor constructorului spaniol. La nivelul partii din spate, diferentele sunt aproape insesizabile, cea mai vizibila modificare regasindu-se la nivelul designului stopurilor. In rest, asemanarile sunt mai mult decat evidente. Per total insa, noul automobil al celor de la SEAT este cea mai putin atractiva oferta dintre cele trei modele de oras ale Grupului Volkswagen.

SEAT Mii - Un nou derivat al germanului VW Up!

Din punct de vedere tehnic, viitorii clienti vor avea la dispozitie o singura motorizare. Aceeasi motorizare care echipeaza si noile Volkswagen Up!, respectiv Skoda Citigo, inzestrata cu doar trei cilindri si o capacitate de un litru. De asemenea, la fel ca in cazul modelelor enumerate anterior, propulsorul este disponibil in doua versiuni de putere: cu 60 sau 75 cai putere.

SEAT Mii - Un nou derivat al germanului VW Up!

Noul SEAT Mii va fi disponibil la vanzare incepand cu luna noiembrie a acestui an - lucru valabil doar pentru piata auto din Spania. In restul Europei, vanzarile vor demara in vara anului viitor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze SEAT Mii
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Octombrie 2011