Sud-coreeniii de la Kia si-au pus toata priceperea in noul Rio. Rezultatul final s-ar putea sa arate asa

Sud-coreeniii de la Kia si-au pus toata priceperea in noul Rio. Rezultatul final s-ar putea sa arate asa
  • Kia Rio urmeaza sa fie lansata la Salonul Auto de la Paris
  • Noua generatie va avea un ampatament mai mare si o parte frontala noua
  • Caroseria este caracterizata de linii drepte si suprafete netede
Distribuie pe Facebook

Kia va lansa cea de-a patra generatie a celui mai bine vandut model al lor, Rio, la Salonul Auto de la Paris de la finalul lunii septembrie.

Toamna acestui an joaca un rol foarte important pentru constructorul sud-coreean de automobile Kia, deoarece la finalul lunii septembrie, cea de-a patra generatie a modelului Rio va debuta la Salonul Auto de la Paris.

Surprins de cateva ori purtand camuflaj in timp ce era testat, cel mai bine vandut model Kia ne este dezvaluit acum, ce-i drept in niste schite virtuale, pentru a ne face o idee ceva mai clara despre cum va arata.

Kia Rio

Viitorul model a primit o revizuire completa atat a exteriorului cat si a interiorului, iar printre modificarile majore amintim un ampatamanent mai mare, o capota mai lunga si o parte frontala diferita fata de ce am vazut pana acum in gama de modele a celor de la Kia.

Echipa de creatie a desenat o caroserie caracterizata de linii drepte si suprafete netede, iar inginerii s-au asigurat ca noul model primeste cele mai noi sisteme de siguranta si conectivitate.

Kia Rio

Kia Rio este prezenta pe mai multe piete din intreaga lume, si se vinde in mai multe configuratii ale caroseriei. Spre exemplu, modelul schitat in aceste imagini este varianta hatchback, dar modelul Rio este vandut si pe piata americana ca si sedan.

Recent, un oficial al constructorului sud-coreean a dezvaluit cateva dintre planurile de viitor, printre care se numara si lansarea mai multor versiuni GT ale unor modele actuale. Printre acestea se numara si modelul Rio, care ar putea primi o varianta mai sportiva in 2018, cand va incerca sa intrerupa suprematia Ford-ului Fiesta GT in segmentul subcompactelor sportive.

In timp ce anul trecut sud-coreenii au comercializat 473.000 de unitati, specialistii se asteapta ca noul model sa depaseasca pragul de 500.000 de exemplare vandute la nivel mondial.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 August 2016