SUPER GALERIE FOTO cu Duster Oroch, camioneta pe care romanii NU o vor primi

SUPER GALERIE FOTO cu Duster Oroch, camioneta pe care romanii NU o vor primi
  • Renault Duster Oroch ni se arata in noi imagini oficiale
  • Camioneta franceza nu va ajunge si pe Batranul Continent
  • Gama de motorizari include doua unitati aspirate natural
Distribuie pe Facebook

Sandero RS nu este singurul model simpatic pe care Renault planuieste sa-l tina departe de clientii romani. De un refuz similar ne lovim si atunci cand vine vorba despre noul Duster Oroch.

Proaspat lansata pe piata auto din Brazilia, versiunea pick-up a crossover-ului de la Mioveni este disponibila la vanzare in schimbul unei sume minime de aproximativ 15.210 dolari.

Clientii au la dispozitie doua unitati aspirate natural: un 1.6 de 110 CP (sau 115 CP atunci cand este alimentat cu etanol), respectiv un 2.0 de 143 CP (sau 148 CP atunci cand este alimentat cu etanol).

In ceea ce priveste optiunile in materie de transmisie, situatia sta in felul urmator: motorul cel mic este livrat la pachet alaturi de o cutie manuala in cinci trepte, pe cand modelul de top se lauda tot cu o manuala, dar in sase rapoarte.

Renault Duster Oroch - Galerie FotoRenault Duster Oroch - Galerie Foto

Ulterior, oferta se va imbogati si cu o transmisie automata. In schimb, cabina dubla va ramane singura varianta de caroserie disponibila pentru brazilienii care au pus ochii pe noul Renault Duster Oroch.

La nivel de echipare, batalia se va da pe doua fronturi diferite: versiunea de baza Expression promite doua airbag-uri, ABS, servodirectie, aer conditionat, jante pe 16 inch si geamuri electrice.

Sistemul audio cu radio CD MP3 si patru difuzoare completeaza oferta standard, modelul de top Dynamique plusand cu lumini de ceata, computer de bord, cruise control, oglinzi electrice, senzori de parcare si Media NAV Evolution.

Dupa cum precizam anterior, Duster Oroch nu este singurul model incitant pe care Renault planuieste sa-l tina departe de clientii romani. De un refuz similar ne lovim si atunci cand vine vorba despre noul Sandero RS, un hot-hatch de 150 CP despre care poti citi totul AICI.

Renault Duster Oroch - Galerie Foto

Renault Duster Oroch - Galerie Foto

Renault Duster Oroch - Galerie Foto

Renault Duster Oroch - Galerie Foto

Renault Duster Oroch - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze Renault Duster Oroch - Galerie Foto
mai multe