SUPER GALERIE FOTO cu Sandero RS. PLUS detalii tehnice complete

SUPER GALERIE FOTO cu Sandero RS. PLUS detalii tehnice complete
  • Renault publica peste 70 de noi fotografii ale modelului Sandero RS
  • Cu aceasta ocazie aflam si specificatiile automobilului cu pricina
  • Sprintul 0 - 100 km/h dureaza fix 8 secunde, viteza maxima e de 202 km/h
Distribuie pe Facebook

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi in care ne-a tinut pe jar, Renault a hotarat intr-un final sa linisteasca apele si sa publice toate informatiile modelului Sandero RS.

Anuntat la mijlocul lui iunie, cel mai nou membru al gamei Renault Sport are la baza modelul Sandero si vine la pachet alaturo de o motorizare aspirata cu patru cilindri si capacitate de doi litri.

Dupa cum precizam si anterior, cei 150 de cai putere prezenti la datorie sunt livrati puntii fata prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, fisa cu specificatii tehnice continuand cu sistemul de franare ce cuprinde discuri pentru toate cele patru roti, respectiv suspensia sport cu aproximativ 26 de milimetri mai joasa comparativ cu versiunea standard.

Renault Sandero RS - Galerie FotoRenault Sandero RS - Galerie Foto

Renault Sandero RS - Galerie Foto

Noutatile abia acum sosesc. Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi in care ne-au tinut pe jar, francezii de la Renault au hotarat intr-un final sa publice si performantele de care noul Sandero RS este capabil.

Asadar, fara nici un fel de alta prezentare sau introducere, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in cazul de fata in exact opt secunde, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 202 kilometri pe ora. Despre consumul mediu de carburant nu avem inca nici un fel de informatie, insa este bine de stiut ca greutatea modelului cu pricina se invarte in jurul valorii de 1.161 kilograme.

In ceea ce priveste departamentul vizual, suntem mai mult ca siguri ca cele 75 de fotografii ce surprind noul Renault Sandero RS atat in actiune, cat si in detaliu iti vor raspunde la absolut toate curiozitatile tale legate de acest subiect.

Chiar si asa, nu vom incheia fara sa readucem aminte de prizele frontale supradimensionate, pragurile laterale proeminente, eleronul pentru plafon sau difuzorul posterior cu evacuare dubla, livrate la exterior in compania unui set de jante cu design in cinci spite. Cat despre pachetul interior, volanul sport multifunctional, scaunele cu suport lateral marit, dar si tapiteria cu dungi bi-colore, respectiv cusaturi contrastante sunt cele aflate in prim plan.

Ajunsi la final, tinem sa reamintim si cel mai important detaliu al noului Renault Sandero RS: exact, nu se va vinde si in Romania, modelul fiind "proiectat si construit in America Latina pentru latino-americani". Intrebari?

Renault Sandero RS - Galerie Foto

Renault Sandero RS - Galerie Foto

Renault Sandero RS - Galerie Foto

Renault Sandero RS - Galerie Foto

Renault Sandero RS - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (77) Poze Renault Sandero RS - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2015