Tocmai lansat in Europa, noul Ford Ka+ va ajunge la noi in tara in luna Septembrie

Tocmai lansat in Europa, noul Ford Ka+ va ajunge la noi in tara in luna Septembrie
  • Ford lanseaza in Europa noul Ka+
  • Modelul vine cu spatiu interior mai mare, motor eficient si tehnologie de ultima generatie
  • In Romania, Ford Ka+ va fi disponibil din luna Septembrie
Distribuie pe Facebook

Ford Europa a lansat noul model Ka+ care vine, printre altele, cu un spatiu interior mai mare. In Romania, masina va fi disponibila incepand cu luna Septembrie.

Dupa Fiesta, producatorul american mai adauga un nou model in gama autoturismelor de mici dimensiuni, numit Ka+. Hatchback-ul cu 5 usi va oferi un spatiu generos si un consum de carburant excelent clientilor care doresc un automobil bine echipat, al pret avantajos.

Ford Ka+

Masina are mai putin de 4 metri lungime, si desi este mai scurt decat Fiesta, datorita celor 29 de milimetri in plus la inaltime comparativ cu modelul mai sus mentionat, Ka+ ofera spatiu generos pentru cinci persoane, plus cel mai mare spatiu in zona capului pentru pasagerii din fata si spatiu pentru picioare pentru pasagerii din spate in clasa din care face parte.

Mai mult, modelul are un portbagaj cu capacitate de 270 de litri, plus ofera posibilitatea plierii 60/40 a banchetei spate si 21 de spatii de depozitare pentru obiecte mici in habitaclu.

Ford Ka+Ford Ka+

"Ford are o indelungata traditie in a oferi autoturisme de mici dimensiuni la preturi avantajoase, care sunt practice, economice si placute la condus. Ka+ continua aceasta traditie, oferind o valoare importanta unui autoturism compact ce este caracterizat de o dinamica a sofatului agila si de un interior confortabil, " a declarat Jim Farley, vicepresedinte executiv si presedintele diviziei Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Ford Motor Company.

Exteriorul masinii este foarte bine proportionat si include o grila trapezoidala montata la inaltime cu faruri mari, care se continua pe capota, detalii cromate pentru grila din fata, iar barele de protectie, manerele portierelor si oglinzile exterioare au aceeasi culoare ca si caroseria.

Ford Ka+

In interior, panoul de bord are un finisaj granulat, materialele folosite sunt rezistente iar accentele cromate aplicate la nivelul manerelor de deschidere a portierelor, butoanelor de control al consolei centrale sau fantelor de ventilatie dau o nota moderna habitaclului.

Sub capota, noul Ka+ vine cu motorul de 1.2 litri Duratec, disponibil in configuratia de 70 si 85 de cai putere. Combinat cu o transmisie manuala in 5 trepte standard, propulsorul ofera un cuplu potrivit pentru condusul in oras dar si la drum lung.

Pentru a-i oferi soferului dinamica oferita, inginerii au imbunatatit sasiul, sistemul de directie, arcurile si amortizoarele, bara anti-ruliu fata, axul de torsiune spate sau suporturile motorului.

Ford Ka+Ford Ka+

Ca si dotari standard, clientii vor beneficia de aer conditionat manual, sistemul Ford de comunicatii si divertisment activat vocal SYNC, Ford MyKey, geamuri fata si oglinzi exterioare actionate electric, inchidere centralizata cu telecomanda, 6 airbag-uri, ESC cu functia Hill Start Assist, Ford Easy Fuel sau Speed Limiter.

Lista de optionale pentru modelul de 85 de cai putere include aer conditionat automat, volan imbracat in piele, scaune fata incalzite, senzori de parcare spate, geamuri spate electrice, oglinzi exterioare incalzite si actionate electric, geamuri fumurii si jante pe 15 inci.

In Romania, Ka+ urmeaza sa ajunga in luna Septembrie, iar pretul de plecare este de 9.900 de euro TVA inclus.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Ka+
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2016