Volkswagen a dezvaluit numele urmasului lui CC: Arteon

Volkswagen a dezvaluit numele urmasului lui CC: Arteon
  • Volkswagen a dezvaluit numele urmasului direct al modelului CC
  • Acesta se va numi Arteon si se va situa deasupra Passat-ului in gama
  • Arteon va debuta anul viitor in cadrul Salonului Auto de la Geneva
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Volkswagen au dezvaluit prin intermediul unui comunicat de presa numele urmasului direct al modelului CC. Acesta va fi botezat Arteon si va debuta in martie 2017 in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

La scurt timp dupa ce au confirmat oprirea prematura a productiei modelului CC, ca urmare a vanzarilor slabe inregistrate in ultima perioada, oficialii constructorului german de automobile au dezvaluit astazi, prin intermediul unui comunicat de presa, numele celui care il va inlocui.

Acesta se va numi Arteon, si se va situa deasupra modelului Passat in gama nemtilor. Informatiile sunt insotite si de o schita a profilului noului model, unde putem observa ca acesta promite o noua abordare si vine cu un design exterior nemaintalnit pana acum la modelele Volkswagen.

Volkswagen Arteon

"Barele orizontale ale grilei frontale se extind in blocurile optice fata cu efect tridimensional, iar in timp ce geamurile laterale fara rame reflecta elementele stilistice tipice ale unui grand tourer, hayon-ul cu deschidere larga ofera acces optim la portbagajul de mari dimensiuni," se arata in comunicatul de presa.

Volkswagen Arteon ar urma sa fie construit pe celebra platforma MQB, folosita de majoritatea modelelor din gama constructorului din Wolfsburg, iar la interior vom regasi cel mai probabil un plan general cu 4 sau 5 scaune. Asa cum este normal, noul coupe cu patru usi va beneficia de cel mai recent sistem de infotainment si de tehnologie de ultima ora.

Asa cum spuneam, Arteon va debuta oficial in luna martie a anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, si va ajunge in showroom-uri de-abia in vara lui 2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe