Volkswagen Amarok debuteaza in Europa. Costa sub 25.000 Euro

Volkswagen Amarok debuteaza in Europa. Costa sub 25.000 Euro
Gama vehiculelor de teren marca Volkswagen s-a marit de curand. Cel mai nou tot-teren german se cheama Amarok si are un pret de pornire destul de mic: numai 25.000 Euro, cu toate taxele incluse. In Romania, Amarok costa 23.559 Euro cu TVA inclus, dar pentru varianta cu tractiune spate. Amarok cu tractiune integrala incepe de la 25.553 Euro.
Distribuie pe Facebook

Amarok este un pick-up semnat Volkswagen, gata sa atace segmentul masinilor de acest gen care pana acum era ocupat de japoneze (Mitsubishi L200, Toyota Hilux, etc.) In Romania, Amarok este disponibil in diverse versiuni si motorizari, cu preturi incepand de la 23.599 Euro, TVA inclus.

La banii acestia, primesti o masina de teren cu tractiune spate, nu integrala. Motorul este unul singur pe toata gama de Amarok, cel de 2 litri diesel. Insa la versiunile de baza, acesta produce numai 122 cp si un cuplu de 340 Nm.

Volkswagen Amarok debuteaza in Europa. Costa sub 25.000 Euro

La un pret de la 25.553 Euro primesti varianta cu tractiune integrala si motorul de 122 cp , iar daca vrei mai multa putere, adica motorul de 2.0 TDI de 163 cp, trebuie sa platesti 27.785 Euro, cu TVA inclus.

Exista cele doua versiuni de tractiune, spate sau 4 Motion cuplabil, si numai doua motorizari: 2.0 diesel de 122 si 163 cp. Insa sunt 3 variante de echipare, in functie de dotarile masinii: Amarok, Amarok Trendline si Amarok Highline. Cea mai scumpa versiune este Amarok Highline, cu motorul diesel de 163 cp si tractiune integrala, care costa 32.097 Euro cu tot cu TVA.

Volkswagen Amarok debuteaza in Europa. Costa sub 25.000 Euro

Exista multe optiuni pentru Amarok, printre care se numara si o tractiune integrala permanenta. Versiunea standard Amarok include jante pe 16 inch, geamuri electrice, sistem de climatizare manual (optional), 6 airbaguri, ESP, ABS, radio-CD, TCS, etc.

Versiunea Trendline ofera sistem de climatizare automat, cruise control, volan imbracat in piele, proiectoare si jante pe 17 inch din aliaj. In plus, lista de optiuni este mai mare ca la modelul de serie.

In final, varianta cea mai de lux Highline ofera pachet crom, praguri din inox laterale, jante pe 18 inch, tapiterie piele, scaune incalzite si senzori de parcare.

Volkswagen Amarok este o masina utilitare destul de ieftina pentru piata romaneasca. Este bine ca nemtii vor sa intre pe o nisa de piata controlata de masinile japoneze. In plus, masinile se pot personaliza in functie de client, pentru ca majoritatea optiunilor sunt extra.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Volkswagen Amarok debuteaza in Europa. Costa sub 25.000 Euro
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2011