Volkswagen Amarok primeste o editie speciala si un motor diesel de 201 cai putere

Volkswagen Amarok primeste o editie speciala si un motor diesel de 201 cai putere
  • Volkswagen Amarok facelift vine cu doua noutati la Hanovra
  • Propulsorul V6 diesel vine in configuratia de 201 cai putere
  • Amarok-ul primeste o noua editie botezata Canyon
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Volkswagen se pregatesc sa aduca la Salonul Vehiculelor Comerciale de la Hanovra doua noi versiuni ale modelului Amarok.

La doar cateva luni de cand au prezentat faceliftul pentru modelul Amarok, cei de la Volkswagen revin acum la "calul" lor de cursa lunga. Cu ocazia Salonului Vehiculelor Comerciale care se desfasoara intre 22 si 29 Septembrie la Hanovra, nemtii din Wolfsburg au anuntat ca Amarok-ul va fi prezent la acest targ cu doua noutati.

Volkswagen Amarok Canyon

Prima noutate o reprezinta introducerea unei noi configuratii de putere pentru recent introdusul propulsor diesel, V6, turbo, de 3.0 litri. Deoarece la momentul actual, acesta dezvolta 221 de cai putere, cei de la Volkswagen s-au gandit sa le ofere clientilor si varianta cu 201 cai putere, pentru a umple golul dintre acest propulsor si cel in 4 cilindri. Cu alte cuvinte, clientii care nu doreau un motor ceva mai puternic, dar nici unul slab, au acum o cale de mijloc.

Volkswagen Amarok CanyonVolkswagen Amarok Canyon

A doua modificare in gama Amarok o reprezinta introducerea unei noi editii, botezata Canyon. Aceasta are la baza nivelul de echipare Comfortline, care va debuta deasemenea in cadrul acestei expozitii, si vine cu jante pe 17 inch, cabina dubla sau tractiune integrala.

Volkswagen Amarok Canyon

La nivel estetic, noua editie Canyon propune finisaj negru mat pentru praguri, manerele de deschidere a usilor, stalpii B si pentru bena.

Volkswagen Amarok Canyon

Cand a fost prezentata in premiera in luna mai a acestui an, versiune facelift a Volkswagen-ului Amarok a impresionat prin farurile restilizate, noua bara fata, interiorul redesenat, si nu in ultimul rand prin caracteristicile care fac din acest model un adevarat competitor in segmentul vehiculelor comerciale. Printre noutati, nemtii anuntau atunci ca Amarok-ul poate cara pana la o tona si poate tracta pana la 3.5 tone.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Amarok Canyon
mai multe