Volkswagen Golf Mk VIII intra deja in discutie: asa o sa arate?

Volkswagen Golf Mk VIII intra deja in discutie: asa o sa arate?
  • VW Golf 8 poate aparea in 2016
  • Momentan exista doar schite realizate virtual
  • Se zvoneste de o varianta Golf CC
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat recent generatia cu numarul 7 a lui Golf. Insa lucrurile se misca asa de repede in industria auto, incat avem toate sansele sa vedem primele imagini spion cu Golf 8 mai repede decat ne asteptam. Oare cum va arata?

Abia lansat anul trecut, ultimul model de Golf cu numarul 7 nu este foarte diferit fata de generatia a 6-a. Insa ca la orice model care are o continuitate de la o generatie la alta, fanii asteapta deja cu nerabdare aparitia noului Golf 8. Si primele poze virtuale au iesit deja la suprafata pe internet. Atat in varianta hatchback, cat si intr-o varianta noua pentru Golf.

Cel mai probabil, vom vedea noul Volkswagen Golf 8 in cursul anului 2016, urmand ca versiunea de serie sa fie pusa in vanzare un an mai tarziu. Golf 8 va fi cel mai probabil si mai agresiv ca generatia prezenta, oferind un design cu o grila frontala subtire, foarte mica, iar farurile si ele ascutite si subtiri. Acestea sunt doar supozitii de design, la fel ca si noua caroserie pe care o poate avea viitorul Golf, astfel incat sa rivalizeze cu fratele A3 sedan. E vorba de o caroserie CC, adica un coupe cu 4 portiere. Dar, la fel ca si aceste poze, vestea unul Golf sedan CC este o incertitudine.

Volkswagen a cam grupat generatiile de Golf facandu-le asemenatoare: prima generatie cu a doua, a treia cu a patra si a 5-a cu a 6-a si ultima. Cu greu realizezi micile diferente de design intre Golf Mk6 si Golf Mk7, dar speram ca urmatoarea generatie sa aiba parte de un design mult mai special, mai individual si care sa exprime o noua atitudine. Poate cu noua caroserie, Golf 8 al viitorului ne va surprinde si vom vedea si mai multe forme de caroserie, de la coupe, hatchback, pana la sedan, cabrio si chiar hard-top. Urmeaza sa vedem in anii urmatori.

Golf 8 2016

Golf 8 2016

Golf 8 2016

Golf 8 2016

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Golf 8 2016
mai multe