Volkswagen Golf primeste o versiune Alltrack pentru Salonul de la Paris

Volkswagen Golf primeste o versiune Alltrack pentru Salonul de la Paris
  • Volkswagen lanseaza la Paris noul Golf Alltrack
  • Modelul ofera tractiune integrala si garda la sol marita
  • Gama de motorizari include patru optiuni diferite
Distribuie pe Facebook

Noul Volkswagen Golf 7 preia strategia vechiului Passat B7 si pune la dispozitia clientilor sai, incepand cu anul viitor, si o versiune Alltrack cu garda la sol marita.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Paris din perioada 4 - 19 octombrie, noul Volkswagen Golf Alltrack va fi disponibil la vanzare incepand cu primavara anului viitor, in compania a trei unitati diferite.

La baza gamei de motorizari se va regasi un propulsor turbodiesel de 1.6 litri si 110 cai putere, ce promite un consum mediu de numai 4.7 litri la 100 kilometri. Vestile bune nu continua, din pacate, si la nivelul performantelore, acolo unde intalnim atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 12.1 secunde, cat si o viteza maxima de 187 kilometri pe ora.

Volkswagen Golf AlltrackVolkswagen Golf Alltrack

Volkswagen Golf Alltrack

Urmatorul pe lista, motorul 2.0 TDI este oferit in doua versiune de putere, clientii avand de ales intre un total de 150 CP si 340 Nm sau 184 CP si 380 Nm. In functie de optiunea finala, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h variaza intre 8.9 si 7.8 secunde, in timp ce viteza maxima este fie de 207, fie de 219 kilometri pe ora. Cat despre consumul mediu de carburant, avem 4.9 litri la 100 km pentru modelul de 150 CP si 5.1 litri la 100 km pentru cel de 184 CP.

Intr-un final, noul Volkswagen Golf Alltrack se poate lauda si cu o unitate supraalimentata pe benzina, de 1.8 litri, 180 cai putere si 280 Newton-Metri. In cazul de fata, fisa cu specificatii tehnice anunta o valoare de 7.8 secunde pentru sprintul 0 - 100 km/h, respectiv o viteza maxima de 217 kilometri pe ora. Asta pe langa consumul mediu de carburant de 6.8 litri la 100 de kilometri.

Important de precizat, toate variantele de motorizare sunt echipate in standard cu sistemul de tractiune integrala 4Motion, valorile maxime fiind livrate tuturor celor patru roti fie prin intermediul unei transmisii manuale in sase rapoarte (in cazul modelelor 1.6 TDI si 2.0 TDI de 150 CP), fie cu ajutorul unei cutii DSG cu acelasi numar de trepte de viteza (in cazul 1.8 TSI si 2.0 TDI de 184 CP).

Pe plan estetic, cresterea garzii la sol cu aproximativ 20 reprezinta de departe principala noutate, insa nu vor trece neobservate nici restilizarile aplicate spoilerelor fata si spate, insertiile de plastic de la nivelul profilului lateral sau jantele Valley pe 17 inch.

Volkswagen Golf AlltrackVolkswagen Golf Alltrack

Volkswagen Golf Alltrack

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Golf Alltrack
mai multe