Volkswagen ne reaminteste de-al sau Passat Alltrack cu 28 de noi fotografii

Volkswagen ne reaminteste de-al sau Passat Alltrack cu 28 de noi fotografii
  • Noul Volkswagen Passat Alltrack revine in 28 de fotografii interioare si exterioare
  • Cu aceasta ocazie aflam inclusiv pretul modelului german, care porneste de la 38.550 euro
  • Reamintim, de asemenea, si ca gama de motorizari se compune din trei propulsoare arhicunoscute
Distribuie pe Facebook

A debutat oficial cu ocazia Salonului Auto desfasurat in martie la Geneva si este disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 38.550 euro. Noul Passat Alltrack, caci el reprezinta principalul subiect al acestei discutii, revine astazi in atentia noastra, oficialii Volkswagen publicand 28 de fotografii suplimentare ce surprind atat exteriorul, cat si interiorul modelului cu pricina.

Inainte insa de a trece in revista punctele forte, dar si slabiciunile estetice ale automobilului german, tinem sa reamintim de garda la sol marita cu aproximativ 27.5 milimetri si livrata in compania unui sistem de tractiune integrala pentru un maximum de performanta in afara drumurilor asfaltate.

Tot din acest punct de vedere, noul Volkswagen Passat Alltrack mai impresioneaza audienta si prin diferentialele electronice destinate ambelor punti, respectiv modul de rulare Off-road ce vine in completarea deja existentelor Eco, Comfort, Normal, Sport, respectiv Individual.

Continuam cu vizita de la tehnic si reamintim ca gama de motorizari a modelului in cauza se compune din trei propulsoare arhicunoscute - dintre care doua pe benzina (1.4 TSI de 150 CP sau 2.0 TSI de 220 CP) si unul pe motorina (2.0 TDI de 150, 190 sau 240 CP).

Volkswagen Passat Alltrack - Galerie Foto

Volkswagen Passat Alltrack - Galerie Foto

In functie de optiunea aleasa, livrarea valorilor maxime catre toate cele patru roti se face fie prin intermediul unei cutii manuale in sase rapoarte, fie prin "generozitatea" unei transmisii automate DSG, cu dublu ambreiaj si sase sau sapte trepte de viteza.

Multumita capacitatii sale de a accelera de la 0 la 100 km/h in numai 6.4 secunde, versiunea 2.0 TDI de 240 CP reprezinta alegerea ideala pentru cei care pun accentul mai degraba pe sportivitate decat pe eficienta.

Varianta 2.0 TDI de 150 CP se anunta, in schimb, optiunea perfecta pentru clientii care se gandesc doar la consumul de carburant, datorita celor 4.9 litri de motorina pe care ii consuma la fiecare 100 km.

Dupa cum precizam si anterior, Volkswagen-ul Passat Alltrack se diferentiaza la nivel estetic de modelul standard prin spoilerele fata si spate restilizate, respectiv ornamentele din plastic destinate profilului lateral. Jante din aliaj cu dimensiuni cuprinse intre 17 si 19 inch completeaza pachetul exterior, in timp ce departamentul interior nu aduce nimic nou sub soare.

Volkswagen Passat Alltrack - Galerie Foto

Volkswagen Passat Alltrack - Galerie Foto

Volkswagen Passat Alltrack - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Volkswagen Passat Alltrack - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Septembrie 2015