Vrea sa sperie Volkswagen-ul Polo cu privirea asta fioroasa.

Vrea sa sperie Volkswagen-ul Polo cu privirea asta fioroasa.
  • Kia publica primele poze si detalii ale noului Rio
  • Masina coreeana ofera motorizari aspirate si turbo
  • Pachetul tehnologic vine si cu franare automata
Distribuie pe Facebook

Cea de-a patra generatie a modelului Kia Rio ni se dezvaluie astazi intr-o super galerie foto compusa din 29 de imagini ce surprind atat aspectul interior, cat si exteriorul masinii sud-coreene.

Inainte insa de a descoperi si admira in detaliu surprizele estetice pe care rivalul Volkswagen-ului Polo ni le-a pregatit, tinem sa precizam cu orice pret ca el a crescut in lungime cu aproximativ 15 milimetri.

O alta veste care creste sansele de reusita ale noii Kia Rio in acest segment consta in capacitatea de incarcare a portbagajului, una dintre cele mai mari la 325 de litri.

Noua Kia RioNoua Kia Rio

Nici despre gama de motorizari nu avem motive pentru a ne plange, generatia cu numarul patru a masinii sud-coreene propunand inclusiv un benzinar turbo in trei cilindri, de un litru si 98 ori 118 cai putere.

Tot la capitolul sisteme de propulsie disponibile mai avem de mentionat, de asemenea, si unitatile aspirate de 1.25 sau 1.4 litri, care produc 82 sau 90 de cai putere.

Asa cum era de asteptat, compania Kia nu i-a uitat nici pe clientii care prefera motoarele diesel in locul celor pe benzina, noul Rio anuntand la acest capitol o singura optiune, de 1.4 litri si 69 sau 88 CP, ce-i drept.

Noua Kia RioNoua Kia Rio

Programata sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Paris, generatia cu numarul patru a masinii sud-coreene are multe de spus si din punct de vedere tehnologic.

Intr-o alta ordine de idei, avem sistem de franare automata cu functie de recunoastere a pietonilor, avertizare la depasirea benzii de rulare, dar si ecran tactil de sapte inch sau compatibilitate cu Apple CarPlay ori Android Auto.

Noua Kia RioNoua Kia Rio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Noua Kia Rio
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2016