VW nu are de gand sa renunte la actualul Golf Cabrio. Ba din contra

VW nu are de gand sa renunte la actualul Golf Cabrio. Ba din contra
  • Actualul VW Golf Cabrio primeste cateva imbunatatiri pentru Salonul Auto de la Frankfurt
  • Decapotabila germana se lauda acum cu sase noi nuante exterioare, respectiv design-uri pentru jante
  • Gama de motorizari ofera propulsoare turbo compatibile cu normele de poluare Euro 6
Distribuie pe Facebook

In timp ce publicul asteapta nerabdator debutul unei noi generatii, Volkswagen alege sa parieze in continuare pe actualul Golf Cabriolet.

Drept urmare, decapotabila germana de clasa compacta va profita de editia cu numarul 66 a Salonului Auto de la Frankfurt - desfasurata in perioada 19 - 27 septembrie, pentru a reveni in prim plan.

In anticiparea marelui eveniment, oficialii Volkswagen s-au grabit sa completeze paleta de culori exterioare a actualului Golf Cabriolet cu sase nuante, una suplimentara primind si plafonul retractabil realizat din material textil.

Aceiasi clienti ai decapotabilei germane de clasa compacta vor mai avea acum la dispozitie, de asemenea, si sase design-uri aditionale pentru jantele din aliaj, lista cu optiuni incheindu-se in cele din urma cu noile tapiterii pentru scaune, respectiv ornamente pentru bord.

Din punct de vedere tehnic, "transformarea" prin care a trecut actualul Volkswagen Golf Cabriolet nu aduce nici un fel de surpriza, gama de motorizari fiind in continuare compusa din sase unitati compatibile cu normele de poluare Euro6.

Intr-o alta ordine de idei, propulsorul 1.2 TSI de 105 CP deschide balul, programul de divertisment aducand apoi pe scena unitatea 1.4 TSI, disponibila atat intr-o versiune de 125 CP, cat si intr-o varianta de 150 CP.

Aceeasi decapotabila germana de clasa compacta mai poate fi servita de catre toti cei care prefera mirosul benzinei si intr-o savoare 2.0 TSI de 220 CP, ultimele doua locuri din cadrul paletei de motorizari ocupandu-se cu TDI-ul de doi litri si 110 sau 150 de cai putere.

VW Golf Cabrio 2016

VW Golf Cabrio 2016

VW Golf Cabrio 2016

Distribuie pe Facebook
mai multe