A cumparat-o acum mai bine de 20 de ani, insa nu s-a atins niciodata de ea. Acea masina este astazi de vanzare

A cumparat-o acum mai bine de 20 de ani, insa nu s-a atins niciodata de ea. Acea masina este astazi de vanzare
  • Un exclusivist EB110 SS fabricat in 1994 a fost scos la vanzare in Olanda
  • Masina cu pricina are numai 600 km la bord, cu totii parcursii de pilotii de teste Bugatti
  • Acesta este singurul exemplar cu caroserie galbena si jante negre
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 33 de exemplare ale colectiei EB110 SS a fost scos recent la vanzare in Olanda. Automobilul in cauza are doar 600 de kilometri la bord, cu totii parcursi de pilotii de teste ai Bugatti.

Poate ca productia modelului EB110 SS a incetat acum mai bine de doua decenii, insa pentru cei care visau sa puna mana pe un automobilul nou-nout... ei bine, inca mai exista speranta.

Dupa cum precizam si cu un singur rand mai sus, exemplarul din cazul de fata are numai 600 de kilometri la bord, cu totii parcursi de pilotii de teste ai Bugatti, conform anuntului de vanzare.

La cat se ridica nota de plata putem doar incerca a ghici, cei de la Smiths-Veglia - compania care se ocupa de cocmercializarea masinii din Molsheim, preferand sa sara peste acest detaliu.

Bugatti EB110 SS de vanzareBugatti EB110 SS de vanzare

Bugatti EB110 SS de vanzare

Olandezii au tinut sa precizeze in schimb ca acest Bugatti este singurul EB110 SS din lume livrat de fabrica intr-o configuratie care presupune o caroserie galbena si un set de jante negre.

In ceea ce priveste departamentul interior, exemplarul cu pricina impresioneaza in special prin insertiile de piele Poltrona Frau, care acopera inclusiv panoul de bord si consola centrala.

Nu vor trece insa neobservate nici accentele omniprezente de fibra de carbon, materialul cu pricina fiind folosit inclusiv la fabricarea celor doua scaune cu un suport lateral considerabil.

Referitor la partea tehnica, tinem sa reamintim ca fiecare dintre cele 33 de bijuterii ale coroanei EB110 SS gazduieste in compartimentul motor o unitate V12 de 3.5 litri.

Aceasta lucreaza alaturi de patru turbine pentru a produce un total de 612 cai putere, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in circa 3.2 secunde. Viteza maxima? Aproape 350 km/h!

Bugatti EB110 SS de vanzare

Bugatti EB110 SS de vanzare

Bugatti EB110 SS de vanzare

Bugatti EB110 SS de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Bugatti EB110 SS de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2016