A FI sau A NU FI: Aston Martin Lagonda revine in noi imagini reale

A FI sau A NU FI: Aston Martin Lagonda revine in noi imagini reale
  • Noi imagini cu viitorul Aston Martin Lagonda au aparut pe internet
  • Designul exterior preia numeroase inspiratii de la modelul original
  • Doar 100 de unitati vor fi construite special pentru Orientul Mijlociu
Distribuie pe Facebook

Considerat cel mai exclusivist sedan datorita celor numai 100 de exemplare ce urmeaza a fi produse, noul Aston Martin Lagonda are toate sansele din lume, in special datorita aspectului sau exterior, sa ocupe un loc fruntas si in topul celor mai... controversate automobile ale istoriei auto.

Ce arata ca o incrucisare nereusita intre un Ford Fusion si un Dodge Charger, asta desi designer-ul sau ne-a propus ca vom avea de-a face cu o "exceptionala arta automobilistica"? Exact, este noul Aston Martin Lagonda, un proiect special destinat pietei din Orientul Mijlociu, despre care se spune ca va fi construit in numai 100 de exemplare. Asta daca britanicii vor fi indeajuns de norocosi pentru a gasi atat de multi cumparatori...

Si nu este cazul sa ne intelegi gresit. Chiar daca nu se numara printre cele mai rapide sau mai fiabile alegeri ale segmentului din care fac parte, modelele Aston Martin au reusit dintotdeauna sa-si croiasca un drum si gaseasca un loc in inima noastra de pasionati auto, avand acel ceva aparte cu care sa ne cucereasca. Lucrurile stau insa diferit cu versiunea moderna a clasicului sedan Lagonda, iar ultimele fotografii ce surprind exclusivista creatie britanica descriu mult mai bine aceasta situatie decat o pot face cuvintele noastre.

Acum daca vine vorba despre departamentul tehnic, singurele informatii pe care le avem momentan cu privire la acest aspect sunt niste zvonuri care indica faptul ca noul Aston Martin Lagonda ar putea imparti cu actualul Rapide S atat platforma VH, cat si motorizarea aspirata cu 12 cililindri in V, de 5.935 centimetri cubi. Nu stim inca daca meniul va fi completat de vechea transmisie automata cu sase rapoarte sau proaspat anuntata cutie ZF cu opt trepte de viteza, astfel ca incheiem prin a reaminti ca versiunea moderna a clasicului sedan britanic va fi asamblata manual la uzina companiei din Gaydon, in aceeasi cladire din care au iesit si cele 77 de exemplare ale proiectului One-77.

Aston Martin Lagonda - Primele Poze

Aston Martin Lagonda - Primele Poze

Aston Martin Lagonda - Primele Poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 August 2014