Adio FF, bun venit GTC4Lusso: Cum arata si ce poate cel mai nou shooting brake din gama Ferrari

Adio FF, bun venit GTC4Lusso: Cum arata si ce poate cel mai nou shooting brake din gama Ferrari
  • Ferrari publica primele fotografii si informatii oficiale ale noului GTC4Lusso
  • Urmasul modelului FF ascunde sub capota un V12 de 6.3 litri si 690 de cai putere
  • Meniul tehnic continua cu sistemele de tractiune, respectiv directie integrala
Distribuie pe Facebook

Doar cinci ani de zile a durat hegemonia modelului Ferrari Four, singurul automobil cu patru locuri din gama italienilor schimbandu-si denumirea odata cu faceliftul primit.

Iti mai aduci aminte de FF, indraznetul model oferit de Ferrari alaturi de un sistem de tractiune integrala si o configuratie interioara de tip 2+2?

Ei bine, acum uita de el, pentru ca acel automobil nu mai exista. Conceptul a fost in schimb pastrat, iar rezultatul final redenumit GTC4Lusso.

Pe langa cele patru scaune individuale si sistemul inteligent de tractiune integrala, de sub capota isi anunta revenirea si motorizarea V12 de 6.262 centimetri cubi.

Ferrari GTC4LussoFerrari GTC4Lusso

Spre deosebire insa de vechiul FF, noul GTC4Lusso propune o versiune imbunatatita a unitatii cu pricina, puterea totala urcand pana la 690 CP.

Adaugam in meniu si cuplul maxim de 697 Nm, iar indraznetul model oferit de Ferrari accelereaza acum de la 0 la 100 kilometri pe ora in numai 3.4 secunde.

Viteza de top a ramas neschimbata, noul GTC4Lusso recuperand la capitolul performante dinamice, care au crescut datorita directiei integrale.

Din punct de vedere estetic, cele mai mari schimbari le intalnim la nivelul partii posterioare, acolo unde automobilul italian dispune acum de patru stopuri rotunde.

Ferrari GTC4LussoFerrari GTC4Lusso

Ferrari GTC4Lusso

Modificari notabile i-au fost aduse si partii frontale - vezi designul spoilerului sau cel al capotei, in timp ce interiorul s-a reinventat complet.

Intr-o alta ordine de idei, indraznetul model oferit de Ferrari intra in epoca moderna a tehnologiei si adopta in centrul panoului de bord un ecran HD de 10.25 pentru sistemul de infotainment.

Cu dimensiuni superioare se poate lauda si display-ul montat in dreptul pasagerului fata, care afiseaza in timp real turatia motorului sau viteza cu care se ruleaza.

Pentru cei interesati direct de noul GTC4Lusso, acesta va debuta in mod public la inceputul lunii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016.

Ferrari GTC4LussoFerrari GTC4Lusso

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Ferrari GTC4Lusso
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2016