Americanii vor sa construiasca un supercar de 2.000 CP

Americanii vor sa construiasca un supercar de 2.000 CP
  • Americanii vor sa lanseze pe piata un supercar cu 2.000 CP sub capota
  • Modelul se va numi Trion Nemesis si va oferi un V8 twin-turbo de 9.0 litri
  • Numai 50 de exemplare vor fi construite, fiecare costand 1 milion euro
Distribuie pe Facebook

Satula sa tot auda de performantele si recordurile supercarurilor europene, o companie americana pe nume Trion planuieste sa lanseze pe piata un model capabil sa bata la propriul lor joc inclusiv extremele Bugatti Veyron SS si Koenigsegg One:1.

Proaspat infiintata in urma cu aproximativ doi ani, in Los Angeles, California, compania Trion are planuri dintre cele mai marete, americanii visand sa lanseze pe piata un automobil cu 2.000 de cai putere sub capota.

Un automobil cu 2.000 de cai putere sub capota, capabil atat de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 2.8 secunde, cat si de o viteza maxima de peste 434 kilometri pe ora, mai exact.

Trion Nemesis

Nu avem nici cea mai mica idee cum au ajuns cei de la Trion Supercars la aceste cifre si numere insa, in cazul in care va deveni realitate, modelul Nemesis va veni la pachet impreuna cu un V8 twin-turbo de, atentie!, 9.0 litri.

O transmisie secventiala cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala vor completa meniul tehnic, lista cu dotari standard continuand cu suspensia de tip push-rod si sistemul de franare dotat cu discuri carbon-ceramice.

De asemenea, rivalul americanilor pentru extremele Bugatti Veyron SS si Koenigsegg One:1 se va mai putea lauda si cu o structura monococa din fibra de carbon, acelasi material fiind utilizat si la realizarea multora dintre panourile caroseriei.

Asemeni supercarurilor contemporane, modelul Trion Nemesis dispune de elemente aerodinamice active pentru un maximum de manevrabilitate si stabilitate, dar si de un mod special - Predator Mode in cazul de fata, care modifica setarea suspensiei si sunetul evacuarii.

Trion Nemesis

Trion Nemesis

In ceea ce priveste departamentul vizual, exista posibilitatea ca multe dintre detaliile existente sa dispara complet sau sa evolueze odata cu trecerea timpului, altfel ca asteptam lansarea propriu-zisa pentru o concluzie vizuala.

Cert este ca ceea ce avem la acest moment ne duce oarecum cu gandul atat la Porsche 918 Spyder, cat si la McLaren P1, in timp ce aspectul interior pare sa preia si el cateva influente de la actualul Audi R8.

Asadar, acestea fiind spuse, nu mai ramane decat un singur lucru de precizat: primele prototipuri vor fi construite incepand cu februarie 2015, de catre compania N2A Motors, pe cand startul productiei de serie se va da 11 luni mai tarziu.

Doar 50 de exemplare vor fi fabricate, fiecare dintre acestea avand un pret de pornire de aproximativ 1 milion de euro. Nu este insa cazul sa te impacientezi: Americanii de la Trion Supercars planuiesc si alte versiuni de putere, pe langa cea de 2.000 CP.

Trion Nemesis

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Trion Nemesis
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Octombrie 2014