ASTA ar trebui sa fie cel mai ieftin Gallardo din lumea intreaga. Cu cat se vinde masina italiana

ASTA ar trebui sa fie cel mai ieftin Gallardo din lumea intreaga. Cu cat se vinde masina italiana
  • Un Lamborghini Gallardo din 2004 a fost scos la vanzare in SUA pentru numai 62.000 dolari
  • Exemplarul cu pricina ascunde sub capota un motor V10 de cinci litri si aproximativ 500 cai putere
  • Supercarul italian a parcurs in ultimii 12 ani putin peste 170.000 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Un Lamborghini Gallardo vechi de aproximativ 12 ani si cu putin peste 170.000 de kilometri la bord a fost scos recent la vanzare pentru suma de... 62.000 de dolari.

Daca pana acum aveai nevoie de o intreaga avere pentru a pune mana pe un Lamborghini Gallardo, ei bine... piata s-a mai calmat odata cu trecerea timpului si, bineinteles, introducerea modelului Huracan LP610-4.

Multe exemplare ale automobilului italian de inalta performanta se vand in prezent cu preturi mai mici de 100.000 de euro, unele dintre acestea ajungand chiar si la sume cu care nu iti poti cumpara nici macar un BMW M2 Coupe.

Asa se intampla si in cazul de fata, unde un Lamborghini Gallardo iesit de pe portile fabricii din Sant'Agata Bolognese acum mai bine de un deceniu a fost scos la vanzare peste Ocean pentru doar 62.000 de dolari.

Lamborghini Gallardo de vanzareLamborghini Gallardo de vanzare

Lamborghini Gallardo de vanzare

Ce primesti in schimbul celor aproximativ 55.000 de euro? Ei bine, un exemplar care a facut cateva drumuri la viata sa, automobilul italian de inalta performanta parcurand din 2004 si pana la acest moment putin peste 170.000 de kilometri.

Nu avem nici macar cea mai mica idee despre modul in care se prezinta starea tehnica a acestui Lamborghini Gallardo, insa putem spune in schimb ca cea estetica lasa de dorit - mai ales daca vine vorba interior.

Drept urmare, acestea fiind zise, nu ne mai ramane decat sa reamintim specificatiile tehnice ale automobilului italian de inalta performanta: motor V10 de 500 CP, sistem de tractiune integrala si, in cazul de fata, cutie secventiala e.gear.

In ceea ce priveste dotarile de confort, fotografiile atasate anuntului de vanzare indica faptul ca exemplarul cu pricina se lauda inclusiv cu tapiterie din piele neagra, climatizare automata sau sistem de navigatie.

Lamborghini Gallardo de vanzare

Lamborghini Gallardo de vanzareLamborghini Gallardo de vanzare

Lamborghini Gallardo de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Lamborghini Gallardo de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2016