BMW celebreaza titlul la piloti cu un M4 DTM Champion Edition

BMW celebreaza titlul la piloti cu un M4 DTM Champion Edition
  • BMW prezinta noua editie speciala M4 DTM Champion
  • Modelul celebreaza titlul obtinut de Marco Wittmann
  • Productia va fi limitata la numai 23 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Titlul obtinut de Marco Wittmann la bordul noului M4 DTM nu i-a lasat indiferenti pe oficialii BMW. In cinstea performantei reusite de pilotul german, producatorul de automobile din Munchen va lansa o editie limitata a masinii sale de curse, construita in numai 23 de exemplare.

Botezat BMW M4 DTM Champion Edition, specialul automobil se bucura de serviciile unui unitati bi-turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 431 cai putere si 550 Newton-Metri.

Meniul tehnic continua cu transmisia DCT in sapte rapoarte si sistemul de tractiune spate cu diferential activ, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in doar 4.1 secunde. Desi acest aspect conteaza prea putin atunci cand vine vorba de un model de inalta performanta, consumul mediu de carburant de numai 8.8 litri la 100 de kilometri nu poate fi trecut cu vederea.

Pe plan estetic, noul BMW M4 DTM Champion Edition reuseste sa iasa in evidenta printr-o serie de elemente unice, caroseria finisata in alb si decorata cu accente contrastante de negru, respectiv multicolore fiind direct inspirata de masina de curse a lui Marco Wittmann.

Cei mai atenti la detalii nu vor rata nici numeroasele accesorii din gama M Performance Parts - unele dintre acestea din fibra de carbon, precum prelungirile subtile sau proeminente (dupa caz) atasate atat spoilerelor fata si spate, cat si pragurilor laterale. Jantele pe 19 inch completeaza pachetul exterior, in timp aspectul interior promite o combinatie de piele, alcantara si, bineinteles, fibra de carbon.

Noul BMW M4 DTM Champion Edition va fi construit intr-o editie limitata la 23 de exemplare, toate acestea venind la pachet impreuna cu un sistem de franare dotat cu discuri carbon ceramice, plus optiunea M Driver’s Package - care permite, printre altele, si o viteza maxima de 280 kilometri pe ora.

BMW M4 DTM Champion Edition

BMW M4 DTM Champion EditionBMW M4 DTM Champion EditionBMW M4 DTM Champion Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe