Bugatti Super Veyron: 1.600 cai putere, 0 - 100 km/h in 1.8 secunde

Bugatti Super Veyron: 1.600 cai putere, 0 - 100 km/h in 1.8 secunde
Piata supercarurilor este pe cale sa explodeze. Ferrari va veni anul viitor cu succesorul legendarului Enzo, Koenigsegg ar trebuie sa lanseze un Agera de 1.400 CP, McLaren va dezvalui versiunea de serie a conceptului P1, iar Porsche va introduce mult anticipatul 918 Spyder. De asemenea, nici cei de la Bugatti nu vor sta cu mainile in san.
Distribuie pe Facebook

Conform unor informatii obtinute de publicatia Automobile Magazine, informatii confirmate si de un colectionar de modele Bugatti, constructorul din Molsheim va sosi la Salonul Auto de la Frankfurt din toamna anului viitor cu un nou automobil. Nu va fi insa vorba de o versiune de serie a conceptului Galibier, ci mai degraba de o noua varianta a legendarului Veyron.

O noua varianta a legendarului Bugatti Veyron care se va bucura de numeroase imbunatatiri, principala atractie urmand a fi reprezentata de motorul W16 de opt litri (sau poate chiar 9.6 litri), care va pune la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 1.600 cai putere. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h va cobori pana la pragul celor 1.8 secunde, in timp ce viteza maxima... ei bine, viteza maxima va urca pana la un astronomic 463 kilometri pe ora!

Pentru a ajunge la aceste performante, noul Bugatti Super Veyron va cantari cu cateva sute de kilograme mai putin ca pana acum, constructorul din Molsheim promitand un raport putere / greutate de un cal per kg. Astfel, viitoarea versiune a legendarului supercar nu va depasi 1.600 de kilograme.

In ceea ce priveste departamentul estetic, partile fata / spate vor fi complet restilizate, iar numarul elementelor aerodinamice active va creste considerabil.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 3 Noiembrie 2012