Cel mai puternic BMW construit vreodata iti va scoate din buzunar 325.000 dolari

Cel mai puternic BMW construit vreodata iti va scoate din buzunar 325.000 dolari
  • Un BMW M5 '30 Jahre M5' este acum de vanzare in USA
  • Masina germana are doar 321 de kilometri la bord
  • Pretul de achizitie se ridica la 325.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Unul dintre cele numai 30 de exemplare BMW M5 '30 Jahre M5' ajunse pe taram american este acum de vanzare prin intermediul site-ului DuPont Registry. Pretul de achizitie? Cam cat al unui Ferrari F12 Berlinetta.

Anuntat cu surle si trambite la mijlocul anului trecut, modelul BMW M5 '30 Jahre M5' a pus pe jar toti fanii marcii bavareze. Doar 300 dintre acestia au fost insa indeajuns de norocosi pentru a se alege si cu un exemplar. Ceilalti vor fi nevoiti sa scoata acum din buzunar undeva in jurul a 325.000 de dolari.

Sau, cel putin, cu atat se vinde una dintre cele numai 30 de bucati ajunse pe taram american. Masina in cauza numara aproximativ 321 de kilometri la bord si, dupa cum probabil stii deja, dispune de o motorizare V8 bi-turbo cu capacitate cilindrica de 4.4 litri si 600 CP in dreptul puterii maxime.

Tot in schimbul sumei de 325.000 de dolari mai primim si o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, plus un sistem de tractiune spate cu diferential activ, performantele rezultate fiind astfel dintre cele mai impresionante - exact 3.9 secunde dureaza sprintul 0 - 100 km/h, de exemplu.

Acum, in ceea ce priveste departamentul vizual, modelul M5 '30 Jahre M5' iese in evidenta in special prin nuanta BMW Individual Frozen Dark Silver, insa nu vor trece neobservate nici jantele pe 20 de inci finisate in doua culori sau numeroasele accente de negru cromat de la nivelul caroseriei.

Combinatia de piele si alcantara de la nivelul scaunelor sport (si nu numai), ornamentele metalice care decoreaza inclusiv panoul de bord si fetele usilor, logo-urile omniprezente si sistemul audio de inalta fidelitate, ce vine la pachet alaturi de 16 difuzoare, se numara printre principalele atractii ale interiorului.

Si totusi, 325.000 de dolari? O fi acesta cel mai puternic BMW construit vreodata, insa tot cam atat platesti si pentru serviciile unui Ferrari F12 Berlinetta. Iar intre cele doua automobile de inalta performanta exista diferente ca de la cer la pamant, nu avem cum sa nu recunoastem...

BMW M5 '30 Jahre M5' de vanzare

BMW M5 '30 Jahre M5' de vanzare

BMW M5 '30 Jahre M5' de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M5 '30 Jahre M5' de vanzare
mai multe