Chevrolet dezvaluie noul Corvette Stingray Premiere Edition

Chevrolet dezvaluie noul Corvette Stingray Premiere Edition
Vesti bune pentru iubitorii de automobile exclusiviste. Cea mai noua generatie a modelului Chevrolet Corvette este deja disponibila intr-o prima editie speciala!
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la New York, eveniment desfasurat la inceputul acestui an, cea mai noua generatie a modelului Chevrolet Corvette poate fi acum comandata si sub forma unei editii speciale.

O editie speciala botezata Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition, care se remarca atat prin exteriorul finisat in Laguna Blue Metallic, plus fibra de carbon, cat si prin interiorul imbracat in piele de culoare Brownstone si accesorizat cu insertii de fibra de carbon.

Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition

De asemenea, modelul Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition se mai poate lauda si cu prezenta sub capota a unui propulsor V8 de 6.2 litri, propulsor numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 460 cai putere si 630 Newton-Metri.

Alte detalii de ordin tehnic si tehnologic includ transmisie manuala cu sase rapoarte, sistem de evacuare sport, diferential cu alunecare limitata, suspensie magnetic ride control si chiar cateva imbunatatiri de ordin aerodinamic.

Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition

Drept urmare, prima editie speciala din cariera noului Chevrolet Corvette Stingray este asteptata sa performeze cel putin la fel de bine precum arata, acceleratia de la 0 la 100 km/h in mai putin de patru secunde reprezentand un prim indiciu in acest sens.

Noua editie speciala Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition va fi disponibila la vanzare intr-un numar limitat la numai 500 de exemplare. Din pacate, pretul impresionantului automobil de inalta performanta de peste ocean nu a fost momentan anuntat.

Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Chevrolet Corvette Stingray Premiere Edition
mai multe