Costa cam cat un Renault cu motor diesel, iar asta il face cel mai ieftin Audi RS5 din lume

Costa cam cat un Renault cu motor diesel, iar asta il face cel mai ieftin Audi RS5 din lume
  • Un Audi RS5 din 2011 a fost scos recent la vanzare cu aproximativ 29.500 de euro
  • Masina germana are circa cinci ani vechime si numai 109.000 kilometri la bord
  • Viitorul client se va alege cu o motorizare V8 de 450 CP, plus alte numeroase bunatati
Distribuie pe Facebook

Intr-o alta ordine de idei, pretul super-coupe-ului german - fabricat la inceputul anilor 2010 si rulat pentru aproximativ 109.000 kilometri, se invarte in jurul sumei de 29.500 euro.

Lansat in primavara lui 2007 si tinut in productie pana acum cateva luni, primul Audi A5 a fost disponibil la vanzare in numeroase versiuni de motorizare, atat pe benzina, cat si pe motorina.

Dupa cum iti amintesti cel mai probabil si la acest moment, clientii sportivei germane au putut opta inclusiv pentru o varianta de inalta performanta RS5, comercializata alaturi de un propulsor V8 de 4.2 litri si 450 de cai putere.

Echipat cu respectivul motor, automobilul marcii din Ingolstadt avea nevoie de numai 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima era de 250 sau 280 kilometri pe ora.

Audi RS5 de vanzare

Revenind in vremurile noastre, un exemplar al celebrului Audi RS5 Coupe a fost scos la vanzare pentru circa 29.500 de euro, o suma similara celei necesare achizitiei unui Renault Talisman insotit de unitatea Energy dCi 160.

Asa cum precizam si la inceputul acestui material, sportiva germana are aproximativ cinci ani vechime, ea parcurgand de la momentul fabricarii sale si pana in prezent undeva in jurul a 109.000 kilometri.

Pe langa motorizarea aspirata cu opt cilindri in V si 450 de cai putere, automobilul marcii din Ingolstadt se mai poate lauda si cu o transmisie S tronic in sapte rapoarte, plus un sistem de tractiune integrala cu diferential central.

Audi RS5 de vanzare

In ceea ce priveste lista cu dotari, cel mai ieftin Audi RS5 Coupe al planetei ofera o multitudine de airbag-uri pentru soferul si pasagerii sai, dar si nelipsitele sisteme de siguranta ABS, ESP ori ASR.

Tot la capitolul banalitati putem trece, fara niciun fel de problema, si geamurile sau oglinzile electrice, meniul continuand cu lumini de zi pe baza de tehnologie LED, climatizare automata, cruise control sau faruri cu xenon.

La final, aceeasi sportiva germana mai promite si volan multifunctional cu padele pentru schimbarea vitezelor, scaune sport imbracate in piele si cu functie de incalzire sau camera pentru marsarier si GPS.

Audi RS5 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Audi RS5 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2016